@Sinan SEVİM, @Murat Ünlü Tüm atamalar yapılmıştır. Atanan belediye başkanı ve valilere başarılar dilerim. Şehirleri için emek vereceklerdir.
Tamam aferin
@Sinan SEVİM, @Murat Ünlü Tüm atamalar yapılmıştır. Atanan belediye başkanı ve valilere başarılar dilerim. Şehirleri için emek vereceklerdir.
Fatih bak ben ağzı bozuk biri değilim. Küfür etmeyi saygısızca konuşmayı siz iyi bilirsiniz. Ama sabrımı zorluyorsunuz.Tamam aferin
Sakin olurmusunuz lütfenFatih bak ben ağzı bozuk biri değilim. Küfür etmeyi saygısızca konuşmayı siz iyi bilirsiniz. Ama sabrımı zorluyorsunuz.
Abi şuanda burası savaş alanı gibiSevgili başkanlarımıza hayırlı olsun
Abi tgye bakk güzel konu dönüyorSevgili başkanlarımıza hayırlı olsun
Aynı hassasiyeti yasalaşan yasa tasarıları uygulamaya başlamış mı onun için de gösteriyorsundur diye umuyorum başkan.Bilindiği üzere boşa düşen şehir valiliği atama görevi Dönemin İçişleri Bakanı tarafınca yapılmaktadır.
Bugün akşam saatlerinde açılan bir konu üzerinden öğrendiğimiz üzere bu işleyiş ne yazık ki düzgün şekilde yapılmamakta ve İçisleri Bakanı uyarılmasına rağmen bu konu üzerinde durmadığı, Yüce Meclisimizin vekillerinin seçimi ile geldiği İçişleri Bakanlığı görevini hakkıyla yerine getirmediği kanaatine varmış bulunmaktayım.
Görev süresi bitimine değil 3 gün,
3 dakika kalmış olsa dahi, seçilmiş olunulan makamın üzerimize yüklediği sorumluluğu son ana kadar yerine getirdiğimiz zaman görevimizi tam anlamıyla yerine getirmiş oluruz.
Tüm 53. Dönem Vekilleri ve Meclis Bileşenlerini bu konuda sağ duyuya davet ediyorum..
İçisleri Bakanı Sn. @M U R A T konu ile alakalı savunmasını merakla beklemekteyiz.
Sonrasında yapılması gerekenin yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın..
53.Dönem Meclis Başkanı
Sorarım sana hangi meclis başkanı bugüne kadar Oyun Yönetimi'nin neyi ne zaman uygulamaya geçireceği konusunda öncü rol oynamış..?Aynı hassasiyeti yasalaşan yasa tasarıları uygulamaya başlamış mı onun için de gösteriyorsundur diye umuyorum başkan.
Fatih bak ben ağzı bozuk biri değilim. Küfür etmeyi saygısızca konuşmayı siz iyi bilirsiniz. Ama sabrımı zorluyorsunuz.
Konu buralara gelmeden evvel olacaktı bu işler..?@Sinan SEVİM, @Murat Ünlü Tüm atamalar yapılmıştır. Atanan belediye başkanı ve valilere başarılar dilerim. Şehirleri için emek vereceklerdir.
Diyorsun ki benden önceki meclis başkanları gibi hangi partiden olurlarsa olsun farketmez bende onlar gibi vasıfsızım yani öyle mi başkan? Görev sürenin bitmesini bekleme o zaman sende ya işini yap ya da bırak.Sizi göreviniz olduğu halde bu zamana kadar hangisi yapmış sorarım sana deyip koltuk işgali yaptığınızı düşünmem sebebiyle istifaya davet ediyorum sayın meclis başkanıSorarım sana hangi meclis başkanı bugüne kadar Oyun Yönetimi'nin neyi ne zaman uygulamaya geçireceği konusunda öncü rol oynamış..?
Sayın bakanım atama yapmadan atayacağınız kişinin onayının alınması gerektiğinden haberiniz ve bilginiz var mıdır ? Zamanında çok bakan bu sebepten ceza aldı buna şahit olmadınız sanırım?@Sinan SEVİM, @Murat Ünlü Tüm atamalar yapılmıştır. Atanan belediye başkanı ve valilere başarılar dilerim. Şehirleri için emek vereceklerdir.
Atanan isimler şehirlere hizmet etmeyi reddediyor, şehirlerin gelişmesi için elini taşın altına koymayı istemiyorlarsa istifa hakları mevcut buyursun istifa etsinler. Başkanların tekrar şehirlerine taşınması için gerekli ödeme tarafımca karşılanacaktır.@M U R A T atadiginiz isimlerden onay aldınız mı sayın İçişleri bakanı?
Zira atanan tüm oyuncular atamayı redediyor.
Sayın bakan rakip parti dahi olsa bunu gözetmeden bir nevi size yardımcı olup üyelerinizi makam sahibi yapmış birde bu iyi niyeti kötüye çekmeniz hususunda sizi kınıyorum sayın TUTUK@M U R A T atadiginiz isimlerden onay aldınız mı sayın İçişleri bakanı?
Zira atanan tüm oyuncular atamayı redediyor.
Atanan isimler şehirlere hizmet etmeyi reddediyor, şehirlerin gelişmesi için elini taşın altına koymayı istemiyorlarsa istifa hakları mevcut buyursun istifa etsinler. Başkanların tekrar şehirlerine taşınması için gerekli ödeme tarafımca karşılanacaktır.
Sayın bakan rakip parti dahi olsa bunu gözetmeden bir nevi size yardımcı olup üyelerinizi makam sahibi yapmış birde bu iyi niyeti kötüye çekmeniz hususunda sizi kınıyorum sayın TUTUK
Sayın başkan benim konudan bilgim varda sizin partili üyelerinizin bana yazmış oldukları mesajlardan bilginiz varmıSayın bakanım atama yapmadan atayacağınız kişinin onayının alınması gerektiğinden haberiniz ve bilginiz var mıdır ? Zamanında çok bakan bu sebepten ceza aldı buna şahit olmadınız sanırım?
Atama yaptığında birinin şehrini değiştiriyorsun sayın oyun baskanım. Nezaketen bir sorarsın. Adam belki şehir şirketine kırmızı taş bastı. Belki milletvekili olmayı bekliyor. Belki memleketinde vali olmak istiyor. Geçmişte de bir çok örneği mevcut bu cezai işlem gerektiren bir kusur.Sayın bakan rakip parti dahi olsa bunu gözetmeden bir nevi size yardımcı olup üyelerinizi makam sahibi yapmış birde bu iyi niyeti kötüye çekmeniz hususunda sizi kınıyorum sayın TUTUK
Başkan sen benim yazdığım mesajı okudunmu tarafımca karşılanacak diyorum istifa edebilirler.Anladım.
Okuyun bakalım biraz
@BaşkanOnlineOYUNCUDAN HABERSİZ YAPILAN ATAMALAR HK.
Değerli BaşkanOnline oyuncuları, Bilindiği gibi atama işlemleri kolaylaştırılmış olup oyun içerisinde taşınmıştır. Atama yetkisi olan makamların oyuncuyu atamadan önce oyuncunun rızası olduğuna emin olmalı, bunu oyun içerisinden mesaj ile onaylamalıdır. Oyuncudan habersiz yapılan atamalarda...forum.baskanonline.com
Diyorsun ki benden önceki meclis başkanları gibi hangi partiden olurlarsa olsun farketmez bende onlar gibi vasıfsızım yani öyle mi başkan? Görev sürenin bitmesini bekleme o zaman sende ya işini yap ya da bırak.Sizi göreviniz olduğu halde bu zamana kadar hangisi yapmış sorarım sana deyip koltuk işgali yaptığınızı düşünmem sebebiyle istifaya davet ediyorum sayın meclis başkanı