53. Dönem İçişleri Bakanı Hk. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Murat Ünlü
  • Başlangıç tarihi

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Başkan sen benim yazdığım mesajı okudunmu tarafımca karşılanacak diyorum istifa edebilirler.

Senin hatanın sonucunu bu adamlar neden uğraşarak çeksin hocam? Kural bilmiyorsun , iz bilmiyorsun , birde sadaka verir gibi makam dagitiyorsun.
Oda yetmiyor sadaka verir gibi ben karşılayacağım diyorsun?

Ömer.123

58. DÖNEM OYUN BAŞKANI
Vatandaş
Atanan isimler şehirlere hizmet etmeyi reddediyor, şehirlerin gelişmesi için elini taşın altına koymayı istemiyorlarsa istifa hakları mevcut buyursun istifa etsinler. Başkanların tekrar şehirlerine taşınması için gerekli ödeme tarafımca karşılanacaktır.
Atanan kişiler olduğu şehirde yaptığı hizmetler ne olacak

Ömer.123

58. DÖNEM OYUN BAŞKANI
Vatandaş
Atanan isimler şehirlere hizmet etmeyi reddediyor, şehirlerin gelişmesi için elini taşın altına koymayı istemiyorlarsa istifa hakları mevcut buyursun istifa etsinler. Başkanların tekrar şehirlerine taşınması için gerekli ödeme tarafımca karşılanacaktır.
Belki atanan kişiler o şehirde sıralamaya oynuyordu o şehirde vali veya belediye başkanı olacaktı

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Senin hatanın sonucunu bu adamlar neden uğraşarak çeksin hocam? Kural bilmiyorsun , iz bilmiyorsun , birde sadaka verir gibi makam dagitiyorsun.
Oda yetmiyor sadaka verir gibi ben karşılayacağım diyorsun?
Başkan sen iyimisin atama yetkisi bende ben uygun gördüm ve atadım bu başkanları şehirlere hizmet etsinler diye. İstemiyorlarmı isttifa etsinler buda doğal hakları. Taşınma için tekrardan yeşiltaş isteyecek onlarda tarafımdan karşılanacak diyorum ben daha size ne yapayım. Ne istiyorsun söyle

S

Sinan SEVİM

Ziyaretçi
Atama yaptığında birinin şehrini değiştiriyorsun sayın oyun baskanım. Nezaketen bir sorarsın. Adam belki şehir şirketine kırmızı taş bastı. Belki milletvekili olmayı bekliyor. Belki memleketinde vali olmak istiyor. Geçmişte de bir çok örneği mevcut bu cezai işlem gerektiren bir kusur.
Zaten şuanda yaşanan atama probleminin kaynağı şehir kısmına oyuncuların yatırım yapması ve emek vermesidir. Fakat oyunda bir çok yeni oyuncu oluyor bir o kadar da bırakanlar yada geç girenler oluyor bu sebepten dolayı bir çok vali ve belediye koltuğu boş durumda Bu durumda bu makamlar eğer boş kalıyor ve kimsenin atanma rızası yok ise bunun Sorumlusu İçişleri Bakanı değildir. Yani o zaman bu konunun açılmasına hiç gerek yoktu zaten sebebini biliyorsunuz birde gelip burada yorum yapıyorsunuz yapmayın başkanım kim istemez atama olmasın oyuncular maaş alsın makam sahibi olsun. Bu aksaklık İç İşleri Bakanının suçu değildir günlerdir atama yapmak için uğraşıyor ama şehir sekmesinden dolayı atamaları bir türlü bitiremiyor

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Başkan sen iyimisin atama yetkisi bende ben uygun gördüm ve atadım bu başkanları şehirlere hizmet etsinler diye. İstemiyorlarmı isttifa etsinler buda doğal hakları. Taşınma için tekrardan yeşiltaş isteyecek onlarda tarafımdan karşılanacak diyorum ben daha size ne yapayım. Ne istiyorsun söyle

Sen adamlardan onay almadan kafana göre istediğini atama yapamazsın hocam.

Şunu oku Allah aşkına. Kimi atadiysan söyle yönetime cezasını ode. Gerisini yönetim halleder. Sadakaya gerek yok .

Ömer.123

58. DÖNEM OYUN BAŞKANI
Vatandaş
Zaten şuanda yaşanan atama probleminin kaynağı şehir kısmına oyuncuların yatırım yapması ve emek vermesidir. Fakat oyunda bir çok yeni oyuncu oluyor bir o kadar da bırakanlar yada geç girenler oluyor bu sebepten dolayı bir çok vali ve belediye koltuğu boş durumda Bu durumda bu makamlar eğer boş kalıyor ve kimsenin atanma rızası yok ise bunun Sorumlusu İçişleri Bakanı değildir. Yani o zaman bu konunun açılmasına hiç gerek yoktu zaten sebebini biliyorsunuz birde gelip burada yorum yapıyorsunuz yapmayın başkanım kim istemez atama olmasın oyuncular maaş alsın makam sahibi olsun. Bu aksaklık İç İşleri Bakanının suçu değildir günlerdir atama yapmak için uğraşıyor ama şehir sekmesinden dolayı atamaları bir türlü bitiremiyor
Bir kaç aydır yeni üyeler gelmiyor reklam olmadığı için üye akışı da yok şuan

S

Sinan SEVİM

Ziyaretçi
Sen adamlardan onay almadan kafana göre istediğini atama yapamazsın hocam.

Şunu oku Allah aşkına. Kimi atadiysan söyle yönetime cezasını ode. Gerisini yönetim halleder. Sadakaya gerek yok .
@M U R A T abi buna cevap aslında şöyle olmalıydı 😁

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
murat sen görevden istifa et ben aldığın atanırken aldığın taşları sana verim seni batmana getirecem yanıma şehir paranıda verecem

OğuzZ

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben kimseye vasıfsız diye bir ithamda bulunmadım bulunmam. Size sadece bir soru sordum yönelttim ben ama sizin durum tam olarak şu; "Ayının kırk türküsü var, kırkıda ahlat üstüne"

Biraz bu durumu aşın artık. Aynı şeyleri tekrar etmekten yorulun. Oyun yönetimine yasa tasarıları ile alakalı bir mesaj yazıldığı zaman gelen cevap en yakın sürede başkan oluyor. Şimdi ne yapmalı yakalarınamı yapışmalı..? Sizler mutlu olun diye emek verilen oyunda yönetim ile münakaşa içerisine girerek oyundan uzaklaştırma mı alalım o zaman alkışlarmısınız sanmam arkamızdan helal olsun mu dersiniz sanmam. Layığını buldu dersiniz..
Başkan senin beni tanımadığın gibi bende seni tanımam o yüzden herkesle bir tutma. Söylediklerimi türkü tutturmak değilde bir eleştiri olarak almanı beklerdim zira önemli bir koltuğu işgal ediyorsun.sen görevinin gereğini yerine getir emin ol sana helal olsun başkana deyip burda seni savunmazsam bana bunları söyle. O sebeple halen aynı çağrıda bulunuyorum beceremiyorsunuz koltuk işgal ediyorsunuz bırakın.

Ömer.123

58. DÖNEM OYUN BAŞKANI
Vatandaş
Başkan senin beni tanımadığın gibi bende seni tanımam o yüzden herkesle bir tutma. Söylediklerimi türkü tutturmak değilde bir eleştiri olarak almanı beklerdim zira önemli bir koltuğu işgal ediyorsun.sen görevinin gereğini yerine getir emin ol sana helal olsun başkana deyip burda seni savunmazsam bana bunları söyle. O sebeple halen aynı çağrıda bulunuyorum beceremiyorsunuz koltuk işgal ediyorsunuz bırakın.
Atama yapmayan meclis bakanı değil sizin İçişleri bakanı madem sozunuzun erisiniz istifaya davet ediyorum