Tebrikler @Murat Ünlü kral.
EyvAllah 🫡Meclis Başkanlığınız Hayırlı Uğurlu Olsun Yeni Dönemde Başarılar![]()
Teşekkürler Ederim..Meclis Başkanlığınız Hayırlı Olsun Başkanım Görevinizde Başarılar Dilerim![]()
Sağol Dostum.. 🫡Başarılar![]()
Teşekkürler..Hayırlı, uğurlu olsun. Başarılar.
Teşekkürler..Hayırlı olsun başarılar![]()
Hayırlı olsun. Başarılar dilerim
Hayırlı olsun, bașarılar
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun başarılar diliyorum
Hayırlı uğurlu olsun başarılar diliyorum![]()
Yeni döneminiz hayırlı olsun, başarılar dileriz.
Tebrik ederiz başarılar
Tebrikler @Murat Ünlü kral.
Hayırlı olsun başkanım
Hayilir olsun görevinde başarılar dileriz Altin ok bir markadır![]()
Hepinize Teşekkür 🫡Hayırlı olsun![]()
EyvAllah Dost.. Güzel dileklerin için teşekkürlerHayırlı olsun, başarılar diliyorum reis. Görevini en iyi şekilde yapacağından şüphemiz yok![]()
Tekrardan teşekkürler.. Yanlış anlaşılma olmayacağı kanaatindeyim dün gece sonunda yapılan açıklamalar sonrası. Yolunuz Bahtınız açık olsun.Öncelikle hayırlı olsun ancak bu şekilde yazmanız kamuoyunda yanlış anlaşılmaya sebebiyet vereceği için açıklama yapma gereği oluşturdu.
ben zorluklarla ve mücadele içerisinde 4 kişi olarak kurmuş olduğumuz Asil Türk Partisi başkanlığına son dönemlerde yaşanan talihsizliklerden sonra kurucu üye sıfatıyla geldim. Bu sebepledir ki ben herhangi bir partiye söz vermedim ve seçilen 3 vekilimizi de oy atmaları konusunda yönlendirmedim. Yapılan seçim sonuçlarında benim dahilim olmadığını bildirmek isterim.
Saygılarımla..
Bizi Ayıramazlar
Abim çağırdın gel dedin geldim, üzerime düşeni yapmaya her zaman hazır ve nazır şekilde buradayım..@Murat Ünlü tebrikler dostum.Ayağının tozuyla geldin yine başarıdan başarıya koşmaya devam ediyorsun.
Asil Türk adına da bir açıklama yapmak gerekirse evet oy konusunda mevcut başkanımın bir dahli olmadi benim ricam üzerine 3 vekilimiz oylarını kullandı.
Bu vesileyle buradan Asil dostlarıma da bir selamlarımı iletiyorum.
EyvAllah 🫡Hayırlı uğurlu olsun başarılar![]()