53. DÖNEM MECLİS SEÇİMLERİ 2. TUR BİTMİŞTİR. (2 Kişi İçeride)

bualpra

Milli Harekât partisi
Vatandaş
Partinizdeki ajanın ismini de biz verelim, oldu :D @bualpra
Benim partim yok bağımsızım partisi olanlar düşünsün onu benim merak ettiğim 103 veya 102 veya 105 oyun bizler niye görmedik niye sitem eksik birde kurla yok diye bir durum arz edemezsiniz kurlı değiştirmek sizin elimizde istedim oldukları çok gördük ve siz Ka ul gördünüz yapılan yanlışı sizlerden düzelmeniz adına söyledim ya bizlere açıklık gitmeniz en doğru karar olucsktır çünkü seçim alanında atılan oy miktarı görünmedi

Tozkoparan..

53.DÖNEM RİZE ŞEHİR VALİSİ
Vatandaş
Benim partim yok bağımsızım partisi olanlar düşünsün onu benim merak ettiğim 103 veya 102 veya 105 oyun bizler niye görmedik niye sitem eksik birde kurla yok diye bir durum arz edemezsiniz kurlı değiştirmek sizin elimizde istedim oldukları çok gördük ve siz Ka ul gördünüz yapılan yanlışı sizlerden düzelmeniz adına söyledim ya bizlere açıklık gitmeniz en doğru karar olucsktır çünkü seçim alanında atılan oy miktarı görünmedi
Yönetimden iyimi bilicen?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sistemde bir eksik yok, zaten oy kullanmayan vekillere mesaj + bildirim gitti.
Bu sonuçlara bakınca sorun nerede oldugu anlasılıyor zaten.
Bir partinin 52 oyu var, ancak bir adayda birleşmemiş.
Bunun sorumlusu sistem olabilir mi?
Zaten parti seçimden toplam oyda 1. çıkyıor ama adayı birleştiremiyor, kaçak var.
Neyi anlaşılmıyor?

Yani anlamıyorsanız yorum yapmayın.

B E S O

📈💰𝟓𝟑.𝐃ö𝐧𝐞𝐦 𝐄𝐤𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢 𝐁𝐚𝐤𝐚𝐧ı 📈💰
Vatandaş

Buğra k

Üye
Vatandaş
Sistemde bir eksik yok, zaten oy kullanmayan vekillere mesaj + bildirim gitti.
Bu sonuçlara bakınca sorun nerede oldugu anlasılıyor zaten.
Bir partinin 52 oyu var, ancak bir adayda birleşmemiş.
Bunun sorumlusu sistem olabilir mi?
Zaten parti seçimden toplam oyda 1. çıkyıor ama adayı birleştiremiyor, kaçak var.
Neyi anlaşılmıyor?

Yani anlamıyorsanız yorum yapmayın.
6 li masa olunca normal hocam bir adayda birleşmemeli🤣