Atılan hiçbir oyun kime atıldığı detayı açıklanmaz, böyle bir işleyiş/kural yok.Atılan 107 oyun açıklanmasını istiyorum başkanınline bunu bizlere sunmalı kimlerin ne kullandığını iletmeli
Atılan hiçbir oyun kime atıldığı detayı açıklanmaz, böyle bir işleyiş/kural yok.Atılan 107 oyun açıklanmasını istiyorum başkanınline bunu bizlere sunmalı kimlerin ne kullandığını iletmeli
Partinizdeki ajanın ismini de biz verelim, olduAtılan hiçbir oyun kime atıldığı detayı açıklanmaz, böyle bir işleyiş/kural yok.
Hayır demezler sanırım. Ben de çok istemiştim içimizdeki ajanlar bilelim diye. Bana böyle teklifle gelmediniz. Kırıldım şimdi.Partinizdeki ajanın ismini de biz verelim, oldu@bualpra
Ketçap mayonez de olsun muAtılan 107 oyun açıklanmasını istiyorum başkanınline bunu bizlere sunmalı kimlerin ne kullandığını iletmeli
Hayır demezler sanırım. Ben de çok istemiştim içimizdeki ajanlar bilelim diye. Bana böyle teklifle gelmediniz. Kırıldım şimdi.![]()
Benim partim yok bağımsızım partisi olanlar düşünsün onu benim merak ettiğim 103 veya 102 veya 105 oyun bizler niye görmedik niye sitem eksik birde kurla yok diye bir durum arz edemezsiniz kurlı değiştirmek sizin elimizde istedim oldukları çok gördük ve siz Ka ul gördünüz yapılan yanlışı sizlerden düzelmeniz adına söyledim ya bizlere açıklık gitmeniz en doğru karar olucsktır çünkü seçim alanında atılan oy miktarı görünmediPartinizdeki ajanın ismini de biz verelim, oldu@bualpra
Sen yiceksen grl ben sana ikram ederimKetçap mayonez de olsun mu
Yönetimden iyimi bilicen?Benim partim yok bağımsızım partisi olanlar düşünsün onu benim merak ettiğim 103 veya 102 veya 105 oyun bizler niye görmedik niye sitem eksik birde kurla yok diye bir durum arz edemezsiniz kurlı değiştirmek sizin elimizde istedim oldukları çok gördük ve siz Ka ul gördünüz yapılan yanlışı sizlerden düzelmeniz adına söyledim ya bizlere açıklık gitmeniz en doğru karar olucsktır çünkü seçim alanında atılan oy miktarı görünmedi
Sistemde bir eksik yok, zaten oy kullanmayan vekillere mesaj + bildirim gitti.Benim partim yok bağımsızım partisi olanlar düşünsün onu benim merak ettiğim 103 veya 102 veya 105 oyun bizler niye görmedik niye sitem eksik birde kurla yok diye bir durum arz edemezsiniz kurlı değiştirmek sizin elimizde istedim oldukları çok gördük ve siz Ka ul gördünüz yapılan yanlışı sizlerden düzelmeniz adına söyledim ya bizlere açıklık gitmeniz en doğru karar olucsktır çünkü seçim alanında atılan oy miktarı görünmedi
Önce ben ikram ettim amaSen yiceksen grl ben sana ikram ederim
6 li masa olunca normal hocam bir adayda birleşmemeliSistemde bir eksik yok, zaten oy kullanmayan vekillere mesaj + bildirim gitti.
Bu sonuçlara bakınca sorun nerede oldugu anlasılıyor zaten.
Bir partinin 52 oyu var, ancak bir adayda birleşmemiş.
Bunun sorumlusu sistem olabilir mi?
Zaten parti seçimden toplam oyda 1. çıkyıor ama adayı birleştiremiyor, kaçak var.
Neyi anlaşılmıyor?
Yani anlamıyorsanız yorum yapmayın.
Teşekkürler uyanış medya@B E S O Görevinizde Başarılar Dileriz![]()
Rica EderizTeşekkürler uyanış medya![]()