İbretlik tespit jdkdlclclclc3, kere tekrarlamış![]()
İbretlik tespit jdkdlclclclc3, kere tekrarlamış![]()
Bende sayende bütün gün gülüyorumallah razı olsun uyumadan son kez güldümiyi geceler dilerim.
![]()
Gece gece kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi. Müthiş
uşagını yolladın heryerden kaçıyorBende sayende bütün gün gülüyorum![]()
sana içirmişler halen süt diyorsun sevim kuzusuSütünü içmeyi unutma bb
sende yap sevim kıskanma xdxdxxİbretlik tespit jdkdlclclclc
Oğuzhan iyi güldürdün beni şimdi canımEkli dosyayı görüntüle 21844
YÜKSELEN GENÇLİK PARTİSİ OLARAK MİLLETVEKİLİMİZE YAPILAN PAYLAŞIMA KARŞILIK OLARAK.
-Yükselen Gençlik Partisi
gerçeklerden alıntı başka bir sürüm yok espiriyi gülmek yerine aynısı yapıyorOğuzhan iyi güldürdün beni şimdi canım![]()
Bu arada seni yapay zeka ya sodum üç sayfa yalanlarını saydı buraya paylaşmayayim Oğuzhan hadi canımEkli dosyayı görüntüle 21844
YÜKSELEN GENÇLİK PARTİSİ OLARAK MİLLETVEKİLİMİZE YAPILAN PAYLAŞIMA KARŞILIK OLARAK.
-Yükselen Gençlik Partisi
Başkanım yaratıcılıklari yok Oğuzhan böyle birigerçeklerden alıntı başka bir sürüm yok espiriyi gülmek yerine aynısı yapıyor![]()
sevim profilinide koymuşsun gizlenmiyorsun herşey açık ve net
yapay zeka hüsrann oguzhan ayrı bir hüsran bu duruma başkanımBaşkanım yaratıcılıklari yok Oğuzhan böyle biribu arada aslan91 gpt ile kavga etmiş yapay zekaya neden benim hakkımda kötü konuşuyorsun seni boykot ediyorum demiş silmiş uygulamayi
Ğ siz alfabe kullanan hıkmet mi diyor bunuyapay zeka hüsrann oguzhan ayrı bir hüsran bu duruma başkanım![]()
Oy oy yine yanlış anladı bu görseli nasıl yanlış anladın yawsevim profilinide koymuşsun gizlenmiyorsun herşey açık ve net![]()
yıllar eskidi bir bu ğ muhabbetin bitmedi saatinin pili bittiyse degiştir aynı yerde kalmışsınĞ siz alfabe kullanan hıkmet mi diyor bunu![]()
Bir de "G" kuvveti var bilir misin?yıllar eskidi bir bu ğ muhabbetin bitmedi saatinin pili bittiyse degiştir aynı yerde kalmışsın![]()
yok çok net birşey paylaşmısın sevim foto üzerindeki açıklamada tam sana göre bilmem okuduysan aklın 'ğ' kalmış sadeceOy oy yine yanlış anladı bu görseli nasıl yanlış anladın yaw
Allah aşkına şu görseli anlatır mısınız ben yıldım
kadir musait zamanımda gel dün gibi kaçmaBir de "G" kuvveti var bilir misin?
Büyük G harfi ile sembolize edilen kütleçekim sabiti ile karıştırılmamalıdır. g kuvveti, bir kütleye belirli bir durumda etki eden hızlanma. İngilizce gravitational sözcüğünden gelen g kuvveti adı aslında bir misnomerdir zira kütleçekimini değil hızlanmayı belirtir.
Konuyla alakası ne bilmiyorum ama senin bunu bilmende fayda olacağını düşündüm