Dun biz neden bu kadar tartistik baskanim?Tebrik ederim görevlerinde başarılar dilerim de bir ittifak başka ittifaka nasıl destek verebiliyor
10 vekil alti partiler istedigi adaya atabiliyor
Dun biz neden bu kadar tartistik baskanim?Tebrik ederim görevlerinde başarılar dilerim de bir ittifak başka ittifaka nasıl destek verebiliyor
Gerçekten can sıkıcı artık, kimse yazılanları takip etmiyor yenilince buraya geliyor.Dun biz neden bu kadar tartistik baskanim?
10 vekil alti partiler istedigi adaya atabiliyor
Yahu o zaman neden seçim oluyor.İleri de başka bir ittifak oy atması engellenebilir diye düşünüyorum
Gerçekten can sıkıcı artık, kimse yazılanları takip etmiyor yenilince buraya geliyor.
Soruyorum 1. ittifak 47 vekili varken nasıl 37 oy alıyor meclis başkanı söyleyin.
Ben bunu demek istemedim benim demek istediğim madem böyle bir şey var ittifaklara ne gerek var o zaman 10 vekil altına sahip partiler istediği partiye oy kullansın ona lafım yok ama ittifaklar sonuçta ittifaklar birleşince nereden baksanız 60 vekil 65 vekil oy çıkıyorSeçim kurallarında:
-10 ve üzeri milletvekiline sahip partiler yalnızca kendi partisi ya da ittifağına oy verebilir şeklinde değişmesi,
-10 vekil altına sahip partiler istediği partiye oy verebilir şeklinde düzenlemesi gerekmektedir.
Yazıyor.
Bu ne demek?
Ek olarak 1. ittifağın oyunda 48 vekili var.
Dışarıdan 3-4 vekil daha bulsa tüm seçimleri kazanacak, ne istiyorsunuz arkadaşlar tam olarak istediğiniz nedir? kural mı getirelim seçimi şu kişiler kazanır diye?
biz iki partiyiz onlar Toplamda 6 parti Sizce de Bunda bir sıkıntı yok muBen bunu demek istemedim benim demek istediğim madem böyle bir şey var ittifaklara ne gerek var o zaman 10 vekil altına sahip partiler istediği partiye oy kullansın ona lafım yok ama ittifaklar sonuçta ittifaklar birleşince
Bu kadar basit ama karşı tarafa neden oy kullanıldı neden şöyle oldu böyle demek yerine 47 vekilin var üstüne 3-4 kişi bul kazan bu kadar basit.Ben söyleyeyim, ittifakında istenmeyen bir partinin adayı
Üyeler normal olarak tepki gösteriyor
Ben bunu demek istemedim benim demek istediğim madem böyle bir şey var ittifaklara ne gerek var o zaman 10 vekil altına sahip partiler istediği partiye oy kullansın ona lafım yok ama ittifaklar sonuçta ittifaklar birleşince nereden baksanız 60 vekil 65 vekil oy çıkıyor
Neden 60 vekil cikaramadin baskanim o zaman 5 partiyle birlestiniz oy sayisi olarakta fazlasiniz ama 20 uyeli partiye kaybettiniz yonetimin açıklamak istediğide bu kazanamıyorsan alt partilere gideceksinBen bunu demek istemedim benim demek istediğim madem böyle bir şey var ittifaklara ne gerek var o zaman 10 vekil altına sahip partiler istediği partiye oy kullansın ona lafım yok ama ittifaklar sonuçta ittifaklar birleşince nereden baksanız 60 vekil 65 vekil oy çıkıyor
Oyunu bilmiyorlarki vergidrn ibaret sanıyorlarYahu İsmail, oyun strateji oyunu.
Siz istiyorsunuz ki strateji olmasın, kimin oyu fazlaysa kazansın.
O zaman seçime ne gerek kalıyor? En çok oyu olan ittifak herşeyi alsın , kapansın mevzu.
Bak sistem bizim yüzümüzden değişti, değişmesini en çok siz istediniz.
Ama hala kendi istediğiniz değişiklige ayak uyduramiyorsunuz.
Partisindeki ajanları temizlesin herkes,
Yeter artık.
Kazanan bakanlarımizi tebrik ederimDeğerli BaşkanOnline oyuncuları,
Meclis seçimleri tanımlanmış olup sonuçlar aşağıdaki gibidir.
54. Dönem Meclis Başkanı Seçim Sonucu:
TEVFİK AYGÜN 37
SEMİH KARAOĞLU 52
M U R A T 2
Diğer alanlarda oy verip bu alanda oy vermeyen kişi sayısı: 4
54. Dönem Ekonomi Bakanı Seçim Sonucu:
Otran 52
ARDEN07 39
Diğer alanlarda oy verip bu alanda oy vermeyen kişi sayısı: 7
54. Dönem Adalet Bakanı Seçim Sonucu:
A Y S E G Ü L 49
mehmet ünver 44
Mahmut ÜNVER 3
Diğer alanlarda oy verip bu alanda oy vermeyen kişi sayısı:7
54. Dönem İçişleri Bakanı Seçim Sonucu:
Z A F E R 51
can yildiz 43
Diğer alanlarda oy verip bu alanda oy vermeyen kişi sayısı: 7
54. Dönem Milli Savunma Bakanı Seçim Sonucu:
srky0 51
A L İ - E R G Ü N 43
Diğer alanlarda oy verip bu alanda oy vermeyen kişi sayısı:8
Sonuçlar bu şekilde olup, seçime katılan tüm partileri tebrik ederiz.
Niye yapıyorsun böyle şeyler ayıp sinan üzülüyor
Ne soruyor kral?Partidekiler aynı soruyu soruyor çünkü