Hayırlı olsun @SiraçDeniz42 görevinde başarılar dilerim 

Toplam 40 kisiye oy kullandırtmadık başkanım çok yorum yapmak istemem sizi de severim birbirimizi kırmayalımBen o kadar söyledim yıldırım çakmaları olacak diye bize bişey olmaz dediler beni dinlemediler o kadar uyardım bak hançerleri yandı eridi![]()
Say bakim 40 kişiyi EmirhanToplam 40 kisiye oy kullandırtmadık başkanım çok yorum yapmak istemem sizi de severim birbirimizi kırmayalım![]()
Muhattabimiz sen değilsin berat işine bakSay bakim 40 kişiyi Emirhan
Tamam Emirhan bey sen benle muhattap bile olamazsın zatenMuhattabimiz sen değilsin berat işine bak
Olmuyorum zaten berat kardeşim dalaşan sensinTamam Emirhan bey sen benle muhattap bile olamazsın zaten
Sen niye heyecanlandin şimdiTamam Emirhan bey sen benle muhattap bile olamazsın zaten
Esecek ittifak neden oy kullanmadiToplam 40 kisiye oy kullandırtmadık başkanım çok yorum yapmak istemem sizi de severim birbirimizi kırmayalım![]()
Bende seni severim kankam ama sizin ittifakda bir arkadaş var onu hiç sevmem o kendini iyi bilirToplam 40 kisiye oy kullandırtmadık başkanım çok yorum yapmak istemem sizi de severim birbirimizi kırmayalım![]()