Aslan boşver vip2 vergi kasacak eşin varmı onu söyle senSeçim 14 saat geç bitecek denildiği tarih ve saat tam olarak kaç oluyor
Aslan boşver vip2 vergi kasacak eşin varmı onu söyle senSeçim 14 saat geç bitecek denildiği tarih ve saat tam olarak kaç oluyor
Bu gün saat iki de bitmesi lazımdıSeçim 14 saat geç bitecek denildiği tarih ve saat tam olarak kaç oluyor
Bizim gruba nargile şeysi atıp havalı olmuyon sıraç anla şunu zaten şimdi bile ölebilin nargilednEvet ciddiye almıyorum çünkü seni
Konusturmasin o zaman@A T A o kadar da dedim Allah'tan he![]()
Yav ben sana dedim zaten. Sen akışına bırak bende diyeKonusturmasin o zaman
Artık birakilmiyo düzgünce birilerine söylüyoruz küfür yiyoruz artık öyleye böyle keser döner sap döner gün gelir hesap döner abimYav ben sana dedim zaten. Sen akışına bırak bende diye![]()
Boşver sen akışına bırak kimseye dalaşmaya gerek yokArtık birakilmiyo düzgünce birilerine söylüyoruz küfür yiyoruz artık öyleye böyle keser döner sap döner gün gelir hesap döner abim
Boşver sen akışına bırak kimseye dalaşmaya gerek yok![]()
Orası senin grubunmu abimBizim gruba nargile şeysi atıp havalı olmuyon sıraç anla şunu zaten şimdi bile ölebilin nargiledn
Bize de mi lolo be eymenim 🥹ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Biladerim sen benim hayatıma karışma hakkınmı var istediğimi içerimBizim gruba nargile şeysi atıp havalı olmuyon sıraç anla şunu zaten şimdi bile ölebilin nargiledn
Sıraç sende bı dur be kardeşim yavOrası senin grubunmu abim
İlk başlatan benmiyim başkanım ylSıraç sende bı dur be kardeşim yav![]()
Ha başlatan sensin ha o. Uzatmanın bir anlamı var mı sence?İlk başlatan benmiyim başkanım yl
Ata denen şahsı alın ozaman karşımdanHa başlatan sensin ha o. Uzatmanın bir anlamı var mı sence?
Sende fazla usteleme olay büyümesinAta denen şahsı alın ozaman karşımdan