Yav he he kadın oyuncuların namusunu ağzına dolayan siz dostlarını savunduğu için gitti heEvet senden korktuğu icinmi gitti genr delikanlı gibi dostunu savundu gitti ama sizde o yok fake ac geri gel sjsjjss

Yav he he kadın oyuncuların namusunu ağzına dolayan siz dostlarını savunduğu için gitti heEvet senden korktuğu icinmi gitti genr delikanlı gibi dostunu savundu gitti ama sizde o yok fake ac geri gel sjsjjss
bağırttı hönkürttü gene elalemin annesine küfür edip feyk hesapla gizli gizli aylarca oyun oynayan oğlan seniiiiSera kim büşra kim laha büşra şeydi sizin şu namusuna dil uzattığınız kızcağız
Kadın olduğunu kim söyledi duydun mu sesiniYav he he kadın oyuncuların namusunu ağzına dolayan siz dostlarını savunduğu için gitti he![]()
Bunlar nasıl insanlar biliyor musun? Bunlar herkese mavi boncuk dağıtıp oraya buraya yanlarlar. Kadın oyuncuların adını çıkarırlar kendi kanallarında, böyle ahlaksızlar bunlar. Sonra da gelip şamar mamar derler. E napsınlar nası kendi acziyetlerini kapatmaya çalışacaklar başkaBunların iplerini kim tutuyorsa ipi kesmek lazım
O elalemden hiçkimse çıkıp aha anneme küfür etti diye bir kanıt gösteremedi nedense yav. Hangi el alemmiş o bi göremedik 2 yıldır. Bi föstersenebağırttı hönkürttü gene elalemin annesine küfür edip feyk hesapla gizli gizli aylarca oyun oynayan oğlan seniiii![]()
![]()
![]()
Kadın erkek beni bağlamaz ben sizin ahlaksızlığınızdan bahsediyorumKadın olduğunu kim söyledi duydun mu sesini![]()
e banada gösteremedi bi kanıt gösterseneO elalemden hiçkimse çıkıp aha anneme küfür etti diye bir kanıt gösteremedi nedense yav. Hangi el alemmiş o bi göremedik 2 yıldır. Bi föstersene
Yoksa emrullah abinizmiydi oKadın erkek beni bağlamaz ben sizin ahlaksızlığınızdan bahsediyorum
Kufurmu ettik canim kuyruk dedik sadece boşuna kelime kalabalığı yapma burada hadi biz bunu dedik sen niye fake kadin hesabıyla gelip bizimkilere yazdın bunun icin dc de fake acmana gerek yok hastaneye gidebilirsinBunlar nasıl insanlar biliyor musun? Bunlar herkese mavi boncuk dağıtıp oraya buraya yanlarlar. Kadın oyuncuların adını çıkarırlar kendi kanallarında, böyle ahlaksızlar bunlar. Sonra da gelip şamar mamar derler. E napsınlar nası kendi acziyetlerini kapatmaya çalışacaklar başka
Sizin grubunuzda ki mesajlar boy boy forumda yayınlandı lae banada gösteremedi bi kanıt göstersene![]()
Kadın hesabı mı? Ben mi? Bu kadar alçaldınız yaniKufurmu ettik canim kuyruk dedik sadece boşuna kelime kalabalığı yapma burada hadi biz bunu dedik sen niye fake kadin hesabıyla gelip bizimkilere yazdın bunun icin dc de fake acmana gerek yok hastaneye gidebilirsin![]()
Ertesi gün dönüp o kızı partime aldik ya onu niye demiyorsun kendisinin bana keske en bastan sizinle olsaydim dedigi mesajlari attirma simdi burayaSizin grubunuzda ki mesajlar boy boy forumda yayınlandı lahesapları kapatıp defolup gittiniz
Rojbaş yada sendinKadın hesabı mı? Ben mi? Bu kadar alçaldınız yani
lasdlkasdklasdklaslkdalkfaf nereye kim gitti duruyorduk hareketlere bak ? tam yalancı şamar yaSizin grubunuzda ki mesajlar boy boy forumda yayınlandı lahesapları kapatıp defolup gittiniz
Bir kez daha gördüm ki bu hayatta ki en haysiyetsiz en onursuz en leş insanlar sizsiniz.Kufurmu ettik canim kuyruk dedik sadece boşuna kelime kalabalığı yapma burada hadi biz bunu dedik sen niye fake kadin hesabıyla gelip bizimkilere yazdın bunun icin dc de fake acmana gerek yok hastaneye gidebilirsin![]()
Ya da mı? Tamam birader anladım ki sizinle dost olunmayacağı gibi düşman da olunmaz. Sizden korktum benRojbaş yada sendin
Evet bizizBir kez daha gördüm ki bu hayatta ki en haysiyetsiz en onursuz en leş insanlar sizsiniz.
Eskiden de korkuyordun zaten degisen birsey yokYa da mı? Tamam birader anladım ki sizinle dost olunmayacağı gibi düşman da olunmaz. Sizden korktum ben
Aynen aynen korkuyordum ben sizden ama şimdi daha çok korktumEskiden de korkuyordun zaten degisen birsey yok
üstüne düşmeyen konulara lavulalik yapmak işine bakOnlien değil, online