55. DÖNEM ADALET BAKANI GÖREVDEN ALINMIŞTIR. (6 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
55. Dönem Adalet Bakanı görevden alınmış olup,
İstenmeyen oyuncu tartışmasını başlatabilecek ve kararını verebilecek tek kişiyken ilgili yetkisini kullanmamış; forumda ve oyunda tartışmaların istenmeyen noktalara gelmesine ve birçok oyuncunun banlanmasına neden olmuştur.

Oyun Yönetimi kararı neticesinde Adalet Bakanı görevini yapmadığından ve olayların büyümesine neden olduğundan görevden alınmıştır.
Herkese iyi oyunlar dileriz.

K A T L İ A M

🇹🇷HAVA KUVVETLERİ KOMUTANİ🇹🇷
Vatandaş
Hocam ben tamamen tarafsiz olarak bisey merak ettim adalet baskani o saatler icinde aktif olamazmk yada real hayatta muhim bi isi olamazmi bunu kimsenin basina gelmemesi icin soruyorum aklimda soru isareti birakti.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Talep ettim sizde kabul etmediniz ve konuyu açmadım forumda açılan konuda oyun yönetimi gereken kararı vereceğini beyan ettim
Forumdan açmanız gerektiğini söyledik,
Ve sadece her whatsapptan küfür eden istenmeyen oyuncu mu ilan edilecek şekilde adalet bakanına soru sorduk.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
1745968301625.png

Bana forumda açabilirsiniz diye bişey yazmadınız başkanım mesajların incelenmesini talep ediyorum
mesajlar bu şekilde, cevap vermediniz.
Sizin dısınızda birileri istenmeyen oyuncu ilan etmiş, siz de müdahale etmemişsiniz.
Durum bu kadar açık ve net.

Konu bizim için itiraza kapalıdır.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Forumdan açmanız gerektiğini söyledik,
Ve sadece her whatsapptan küfür eden istenmeyen oyuncu mu ilan edilecek şekilde adalet bakanına soru sorduk.
Hocam bu konuya dahil olmak istemem ama mesajdan anlaşılan tek şey konuşmak istemiyorsan engelle olsun bitsin olmuş.Adalet bakanı açıkça olması gerekeni usulen size danışmış ve bir yol göstermemişsiniz.Tabi ki bakan olarak görev ve yetkilerini biliyor ama yönetimden icazet almadan böyle bir konu açılmamış.Burada art niyet aramaya görevden almaya gerek var mı? İletişim de bir hata olduğu alenen belli.

uğur kuzu

55.Dönem Adalet Bakanı
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 22031

mesajlar bu şekilde, cevap vermediniz.
Sizin dısınızda birileri istenmeyen oyuncu ilan etmiş, siz de müdahale etmemişsiniz.
Durum bu kadar açık ve net.

Konu bizim için itiraza kapalıdır.
Sizin attığınız mesajın altında bi mesaj daha var başkanım onu yazdım ve kapattım forumda başkası tarafından açıldı ve bende gereken cevabı verdim gerekenin yapılmasını istediğimi ve oyun yönetiminin gereğini yapacağını söyleyerek konuyu kapatmaya çalıştım ancak olaylar benim dışımda gelişti

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Hocam bu konuya dahil olmak istemem ama mesajdan anlaşılan tek şey konuşmak istemiyorsan engelle olsun bitsin olmuş.Adalet bakanı açıkça olması gerekeni usulen size danışmış ve bir yol göstermemişsiniz.Tabi ki bakan olarak görev ve yetkilerini biliyor ama yönetimden icazet almadan böyle bir konu açılmamış.Burada art niyet aramaya görevden almaya gerek var mı? İletişim de bir hata olduğu alenen belli.
Adalet bakanına usulen bir yol göstermemize gerek yok.
Usül belli, istenmeyen oyuncu ilan eder.
Bir cevap alaamayınca Sevim Aydın ile beraber haber göndermez.
Bir cevap alaamayınca susmaz.
Cevabımızda istenmeyen oyuncu ilan etmeyeceğiz gibi bir talep yok.
Adalet bakanı üstüne düşeni yapsın, gerekeni yapsın.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Sizin attığınız mesajın altında bi mesaj daha var başkanım onu yazdım ve kapattım forumda başkası tarafından açıldı ve bende gereken cevabı verdim gerekenin yapılmasını istediğimi ve oyun yönetiminin gereğini yapacağını söyleyerek konuyu kapatmaya çalıştım ancak olaylar benim dışımda gelişti
Kurallara göre istenmeyen oyuncu talebi kime aitttir?

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
Adalet bakanına usulen bir yol göstermemize gerek yok.
Usül belli, istenmeyen oyuncu ilan eder.
Bir cevap alaamayınca Sevim Aydın ile beraber haber göndermez.
Bir cevap alaamayınca susmaz.
Cevabımızda istenmeyen oyuncu ilan etmeyeceğiz gibi bir talep yok.
Adalet bakanı üstüne düşeni yapsın, gerekeni yapsın.
Oyuncuya bu tarz olaylarda yönetime danışmadan her hangi bir konu paylaşımı yapmaması gerektiğini ben söyledim daha önceki tecrübelerimizden dolayı oyun yönetimine saygısızlik olmaması adına usulen icazet alması gerektiğini hatırlattık sanırım burada bir yanlış anlaşılma oldu ve Adalet bakanlığı sizin cevabınıza istinaden sessiz kaldı

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Hocam son yaptığınız açıklamada Adalet bakanının istenmeyen oyuncu talep hakkını aldınız diye hatırlıyorum. Ali Ergün olayında. Dediniz ki kadına taciz, hakaret vs gibi durumlarda delil bize gelir kararı biz veririz.
Madem öyle neden adalet bakanı gelip istenmeyen oyuncu talebiyle geliyor?
Sevim Aydın neden istenmeyen oyuncu ilan edecek diyor adalet bakanı :)

uğur kuzu

55.Dönem Adalet Bakanı
Vatandaş
Kurallara göre istenmeyen oyuncu talebi kime aitttir?
Adalet bakanında ancak size yazdığımda bana yazdıklarınızda oyun içinde gerçekleşen bir şey yok engelleyip konuşmamak sizin elinizde dediniz bunlara istinaden benim anladığımda oyuncuya herhangi bir ceza verilemez ve bende bu yazılarınızdan dolayı açmadım açan kişilerede gereken cevabı verdim

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Adalet bakanında ancak size yazdığımda bana yazdıklarınızda oyun içinde gerçekleşen bir şey yok engelleyip konuşmamak sizin elinizde dediniz bunlara istinaden benim anladığımda oyuncuya herhangi bir ceza verilemez ve bende bu yazılarınızdan dolayı açmadım açan kişilerede gereken cevabı verdim
1745969047372.png
Konuyla ilgili tek mesajınız bu.. :)
Yine yetkisini aşan bir kişiyi destekliyorsunuz.

uğur kuzu

55.Dönem Adalet Bakanı
Vatandaş
Ekli dosyayı görüntüle 22032
Konuyla ilgili tek mesajınız bu.. :)
Yine yetkisini aşan bir kişiyi destekliyorsunuz.
Bir önceki dönem yaptığınız açıklamaya istinaden size yazdım istenmeyen oyuncuyu ilan etmek gibi bir yetkim yokken bunu nasıl yapabilirim

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
İletişim eksikliğinden kaynaklı gekisen bir durum söz konusu bu sebepten görevden alma cezası biraz ağır oldu gereğini oyun yönetimi yapacaktık bizler buna inanıyor ve güveniyoruz.

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Madem öyle neden adalet bakanı gelip istenmeyen oyuncu talebiyle geliyor?
Sevim Aydın neden istenmeyen oyuncu ilan edecek diyor adalet bakanı :)
Thread 'İSTENMEYEN OYUNCU İLANI KALDIRILMIŞTIR.' https://forum.baskanonline.com/threads/istenmeyen-oyuncu-ilani-kaldirilmistir.12550/

Bu karar byrada ilan edildi hocam. Ancak herkes takip edemeyebilir. Karar ilanında arkadaş bakan da değildi malum. Karar yine sizin ama bana biraz ağır geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...