55. Dönem Ekonomi Bakanı Teșekkür Mesajı (4 Kişi İçeride)

mrym04

ÖZGÜRLÜK VE İRADE💫
46. Dönem Oyun Başkanı
Değerli vatandaşlar,

Bugün itibarıyla Ekonomi Bakanı olarak göreve başlamış bulunuyorum. Bu önemli sorumluluğu üstlenirken, ülkemizin ekonomik refahını artırmak, sürdürülebilir büyümeyi sağlamak ve her bir vatandaşımızın yaşam kalitesini yükseltmek için var gücümle çalışacağım. Şeffaflık, adalet ve yenilikçilik ilkeleri doğrultusunda, sizlerin güvenine layık olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Hep birlikte daha güçlü bir geleceğe adım atacağımıza inanıyorum. Destekleriniz için teşekkür ederim.

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Değerli vatandaşlar,

Bugün itibarıyla Ekonomi Bakanı olarak göreve başlamış bulunuyorum. Bu önemli sorumluluğu üstlenirken, ülkemizin ekonomik refahını artırmak, sürdürülebilir büyümeyi sağlamak ve her bir vatandaşımızın yaşam kalitesini yükseltmek için var gücümle çalışacağım. Şeffaflık, adalet ve yenilikçilik ilkeleri doğrultusunda, sizlerin güvenine layık olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Hep birlikte daha güçlü bir geleceğe adım atacağımıza inanıyorum. Destekleriniz için teşekkür ederim.
Hayırlı olsun Meryem Başkanım. Görevinizde Başarılar dilerim. Oyun Başkanlığınız gibi bu Bakanlık Görevinizi de Parlak yöneteceğinizden çok ama çok eminim. Size güveniyoruz Eski Oyun Başkanı, Yeni Dönem Ekonomi Bakanı.

Mehmet 09

ÖVİP Parti Yöneticisi
Vatandaş
Sayın bakanım öncelikle görevinizde başarılar.
Başkanonline oyuncu topluluğu olarak ekonomik refah , sürdürülebilir büyüme , yaşam kalitesi ve alım gücü yükselmesi ile şeffaflık ilkesi gereği ve bunların uygulanabilirliği anlamında çagdaş ve bilimsel atılımlar yapacağınıza dair güvenim tamdır.
Iyi çalışmalar dilerim.🤝

Dean Warner

ADİN Partisi / 55.Dönem Ankara Belediye Başkanı ⭐️
Vatandaş
Değerli vatandaşlar,

Görevin hayırlı olsun, başarılar dilerim..

Ömer.0123

Altınok Parti Genel Başkan Yardımcısı
Vatandaş
Değerli vatandaşlar,

Hayırlı olsun Görevinde başarılar diliyorum 🌹

KUTALMIŞ BEY

49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI .TÜRKMENİN ULU BEYİ
Vatandaş
Hayırlı uğurlu olsun transfer işlemleri ivedilikle olmasını hiç bir oyuncu parti gözetmeksizin yapılmasını umut ediyoruz