Çenen düşüyo bazenBanlıydım yeni geldim napimmm
Çenen düşüyo bazenBanlıydım yeni geldim napimmm
Fatih'i döverim bak.Çenen düşüyo bazen
Döv napim çocuğum mu sankiFatih'i döverim bak.
Yav bu adamda heryerde (kadirbey)Fatih'i döverim bak.
SuscanDöv napim çocuğum mu sanki
Gizli görevYav bu adamda heryerde (kadirbey)
Sen susSuscan
Tamamda seda hanımla ugrasma lütfen kadir abi ayıp oluoGizli görev
Tamam uyudum o zaman bbSen sus
İi gclr bbTamam uyudum o zaman bb
Kral nabyn heryere yazmışsın. MSN 'ye çevirdin burayıBaşarılar![]()
Sonradan geliyom gardaşım. Birine yazınca diğerleri eksik kalmasın dedimKral nabyn heryere yazmışsın. MSN 'ye çevirdin burayı
Fatihe tebrik dilemeseydin keşke . Alacaz ondan o koltuğuSonradan geliyom gardaşım. Birine yazınca diğerleri eksik kalmasın dedim![]()
Yenim ederim ortalık 56 olmuş ben hiçbirşey anlamadım össlakksksksFatihe tebrik dilemeseydin keşke . Alacaz ondan o koltuğu
SkkskskskksYenim ederim ortalık 56 olmuş ben hiçbirşey anlamadım össlakksksks
Hayırlı olsun başkanım .Kıymetli BaşkanOnline ahalisi,
Demokrasi kazandı, ben de kazandım. Meclis Başkanlığı görevine seçilmiş bulunmaktayım. (evet, ben de hala şaşkınım.)
Bana bu görevi layık gören herkese teşekkür ederim. Bana oy vermeyenleri de anlıyorum, umarım bir gün siz de haklı olduğumu fark edersiniz (ya da ben sizi ikna ederim, bakalım kim daha inatçı).
Şimdi artık taraflılık yemini ettik, koltuğa oturduk. Heyecanlı, düzensiz ve kavgalı bir meclis hayali kuruyorum, ama hayal işte... Yine de elimden gelenin fazlasını yapacağıma, bol bol uyarı vereceğime ve gerektiğinde “lütfen kavga edin” tabelasını açacağıma söz veriyorum.
Meclisi yürütmek kolay değil ama birlikte çok güzel kaoslar başaracağımıza inanıyorum. Katkı sunan, bu oyunu yaşayan herkese sevgiler.
Saygılarımla,
Fatih Tutuk
55. Dönem Meclis Başkanı (şaka değil, ciddiyim)
15 saat geçmesine rağmen kabinede seçilen bakanların atamaları yapılmamıştır.
@BaşkanOnline yeni meclisin bir an önce kurulması ve çalışmalara hızlıca başlamak ricamizdır.
Ban yermisin seni ciddiye alamıyorumKral nabyn heryere yazmışsın. MSN 'ye çevirdin burayı