Sevim Başkan kimseyi kandırmadı saçma sapan iftira atma lütfenSeçimi kazanan tüm partileri tebrik ederim
Ama Sevim kim bilir kimi kandırdı
Sevim Başkan kimseyi kandırmadı saçma sapan iftira atma lütfenSeçimi kazanan tüm partileri tebrik ederim
Seçimi kazanan tüm partileri tebrik ederim
Ahahshsh seni de kandırırdım da 8 vekil isteyince bi mantıklı gelmedi be reisSeçimi kazanan tüm partileri tebrik ederim
Çok ince bir detay dkxklclcPardon hıkmet46
Bir de bakanlık varmı ordaAhahshsh seni de kandırırdım da 8 vekil isteyince bi mantıklı gelmedi be reis![]()
40 vekil daha versen Tüm bakanlıkları kazanırlardı keske verseydin başkanımAhahshsh seni de kandırırdım da 8 vekil isteyince bi mantıklı gelmedi be reis![]()
Olsa verirdim de yok kıt kanaat geçiniyoruz biliyorsun.40 vekil daha versen Tüm bakanlıkları kazanırlardı keske verseydin başkanım![]()
Ovaakça Termik santralindeki akraba ile konuştum onların fatura Kadir Başkandan az gelmişOlsa verirdim de yok kıt kanaat geçiniyoruz biliyorsun.
Hilal İttifakı olarak tasarruf tedbirleri aldık sonumuzun @KadirBey. 'in doğalgaz faturası gibi olmasını istemiyoruz
Diyorum 30 telefonla mobil veriden bağlanmış inanmıyorsunuzOvaakça Termik santralindeki akraba ile konuştum onların fatura Kadir Başkandan az gelmiş![]()
Kâr neyse o benim için Oğuzhan ile gelince söyledim kendim için değil arkadaşlarım için dedim senin gibi Sinan kini gütmedim yaniAhahshsh seni de kandırırdım da 8 vekil isteyince bi mantıklı gelmedi be reis![]()
Sen boş ver Oğuzhan ülkeri Sinop'ta havalar nasılKâr neyse o benim için Oğuzhan ile gelince söyledim kendim için değil arkadaşlarım için dedim senin gibi Sinan kini gütmedim yani
asdasdasfsdfsdfsd tek tabancaydınız noldu ahmet kapı kapı gezmeyemi başladınKâr neyse o benim için Oğuzhan ile gelince söyledim kendim için değil arkadaşlarım için dedim senin gibi Sinan kini gütmedim yani
Bayram şekeri toplamaya çıkmış herhaldeasdasdasfsdfsdfsd tek tabancaydınız noldu ahmet kapı kapı gezmeyemi başladın![]()
Kâr mı tek başıma toplam katsayılı oyunuzu ben yaptım zaten üstelik 8 vekilde istemedimKâr neyse o benim için Oğuzhan ile gelince söyledim kendim için değil arkadaşlarım için dedim senin gibi Sinan kini gütmedim yani
Sinan kazanmasın ne gerekirse yaparım diyen sen degilmisin bunu demediğine herşeyin üstüne yemin et ben oyunu sileceğimKâr mı tek başıma toplam katsayılı oyunuzu ben yaptım zaten üstelik 8 vekilde istemedim
@oğuzhanülker bende sekiz vekil istiyorum vemezsen oyunu siliyorum![]()
Yok sevim geldi kapıma ağladı onu diyorumasdasdasfsdfsdfsd tek tabancaydınız noldu ahmet kapı kapı gezmeyemi başladın![]()
Sevim geldi kapıma ben kapılarda gezmem kendinle karıştırma açmışın tokmusun İsmail varmisn yok musun İsmailBayram şekeri toplamaya çıkmış herhalde![]()
Sen de fazla Özgüven ve fazla sinir görüyorum ve çok sinirlisin sana papatya çayı öneriyorumSevim geldi kapıma ben kapılarda gezmem kendinle karıştırma açmışın tokmusun İsmail varmisn yok musun İsmail![]()
Işinin şakası bir yana İstersen boş yapma Var Mısın Yok Musun yaparak kaybederim seni hokus pokus yaparım Yok olursunSevim geldi kapıma ben kapılarda gezmem kendinle karıştırma açmışın tokmusun İsmail varmisn yok musun İsmail![]()