İlk vekil döneminde darbe mi yemiştiniz kankaOyunda toplam iki kez vekil oldum. Biri 46. Dönem birisi de bu dönem. İkisinde de Kayseri-2 Vekili olarak atandım. Ve gerçekte Kayseride yaşıyorum. Valla torpil bulsam denk gelmez![]()
İlk vekil döneminde darbe mi yemiştiniz kankaOyunda toplam iki kez vekil oldum. Biri 46. Dönem birisi de bu dönem. İkisinde de Kayseri-2 Vekili olarak atandım. Ve gerçekte Kayseride yaşıyorum. Valla torpil bulsam denk gelmez![]()
Yazmayacam da o grupta ss alınamıyor sen nasıl ss aldınBence eren devamını yazar buraya
( zaten mv değil banlansın)
Bu seferde Esnaflar odasından darbe yeme Bekir KaptanOyunda toplam iki kez vekil oldum. Biri 46. Dönem birisi de bu dönem. İkisinde de Kayseri-2 Vekili olarak atandım. Ve gerçekte Kayseride yaşıyorum. Valla torpil bulsam denk gelmez![]()
Karabük değince aklıma hep o üniversite geliyorKarabükte herkes eşit şartta olacaktır. Yerlisi de Siyahisi de eşit şartta olacaktır.
Biri bir şeyler çıtırdatmış zaten açmışlar jetskiyi, Hepimiz aynıyız ırkçılık yapmayın diyorlar. Bide Abraham Lincoln babamız, Esmeralda anamız bizde Karabük çocuğuyuz diyip duruyorlar valla Karabük Sınırına giremiyorumKarabük değince aklıma hep o üniversite geliyor![]()
Kurucuyum 1 dk açtım kapattımYazmayacam da o grupta ss alınamıyor sen nasıl ss aldın![]()
Neyseki bu sefer kazadan beladan korusun rabbim diye rüşvet verdimİlk vekil döneminde darbe mi yemiştiniz kanka
Az önce denedim günahımı alıyorsun abimKurucuyum 1 dk açtım kapattım
Denemişin sana zaten hiç güvenmedim süt oğlan
Dejavu oluyorum sanki yaNeyseki bu sefer kazadan beladan korusun rabbim diye rüşvet verdimŞey pardon hayır işledim
Kötü adam camide düzelmezAz önce denedim günahımı alıyorsun abim![]()
Alındım, Kırıldım ve GücendimKötü adam camide düzelmez
İyi adam meyhanede bozulmaz
Yani burda demek istediğim sen şeytan düzelmezsin![]()
İnan hiç farketmezAlındım, Kırıldım ve Gücendim
Ankara'nın yanıKırşehir nerde bilen varmı
@Büyük MesutKırşehir nerde bilen varmı
Kskskskslkslsls aklıma gelen şey için sormadın demeKırşehir nerde bilen varmı
NdkxldkxjsjjzKskskskslkslsls aklıma gelen şey için sormadın deme![]()
Kırşehir civarı tanıdık milletvekili varmı?