Bildiğinizden pek emin değilim ama hadi sizin dediğiniz olsunBen çok iyi bilirim ama bilmeyenler var .
Bildiğinizden pek emin değilim ama hadi sizin dediğiniz olsunBen çok iyi bilirim ama bilmeyenler var .
Bide maydonoz kelimesi Sebzedir o kelime ne ara hakaret oldu kidüzgün konuş bak maydanoz diye hakaret eden sizsiniz konuya sataşan sizsiniz yav hadi hepinisiniz tekim buyurun bak ben tekim.
Bu vatandaş kimBunu diyende eren yıkıldım ya![]()
bence bir üst yazana öğretirseniz memnun olurum Şüpeli yazmış ya.Bildiğinizden pek emin değilim ama hadi sizin dediğiniz olsun
Bana maydanoz diyemezsin diye birazdan forumu ayağa kaldıracakBide maydonoz kelimesi Sebzedir o kelime ne ara hakaret oldu ki![]()
O biliyo zaten ne demek olduğunu öğretmeme gerek yok ben size sormuştum cevabımı aldım teşekkür ederim iyi günlerbence bir üst yazana öğretirseniz memnun olurum Şüpeli yazmış ya.
Ağlamak sizin işiniz ya biz bilmeyiz.Bana maydanoz diyemezsin diye birazdan forumu ayağa kaldıracak![]()
sanmam bildiğini ama sen bilirsiniz.O biliyo zaten ne demek olduğunu öğretmeme gerek yok ben size sormuştum cevabımı aldım teşekkür ederim iyi günler
Hmm anlıyorum bana oradan 2 çay kapıp gelir misin teşekkürlerAğlamak sizin işiniz ya biz bilmeyiz.
Harbiden bide hakarette etmedik Maydonoz dedik sebze kelimeside hakaret sayıldı ya neyse yakında silivri Cezaevine gireriz suçumuz "Maydonoz dediği için"Bana maydanoz diyemezsin diye birazdan forumu ayağa kaldıracak![]()
Ben biliriz evet sağolunsanmam bildiğini ama sen bilirsiniz.
Boşlarida sen götürcen amaHmm anlıyorum bana oradan 2 çay kapıp gelir misin teşekkürler
sen süt iç çay dokunur sana.Hmm anlıyorum bana oradan 2 çay kapıp gelir misin teşekkürler
TDK mısınız?Ben biliriz evet sağolun
Evet ta kendisiyim.TDK mısınız?
Yanında ki adamlara boş diyerek hitap etmeni kınadım maydanoz dedim diye oyun yönetimine şikayet eden boş dedin diye seni recm ederBoşlarida sen götürcen ama![]()