o zaman sana hıyar desem olurmu etik olurmu yada kabak seni desem bunlarda sebze.Harbiden bide hakarette etmedik Maydonoz dedik sebze kelimeside hakaret sayıldı ya neyse yakında silivri Cezaevine gireriz suçumuz "Maydonoz dediği için"
o zaman sana hıyar desem olurmu etik olurmu yada kabak seni desem bunlarda sebze.Harbiden bide hakarette etmedik Maydonoz dedik sebze kelimeside hakaret sayıldı ya neyse yakında silivri Cezaevine gireriz suçumuz "Maydonoz dediği için"
Neden sütü aşağıladın kisen süt iç çay dokunur sana.
Eren sende travma oldu anlamiyosun boşsun ya sana yakisir demek istedimYanında ki adamlara boş diyerek hitap etmeni kınadım maydanoz dedim diye oyun yönetimine şikayet eden boş dedin diye seni recm eder
boşlar kimin yanında olduğu belli sütünü iç ve uyu hadi bak kızarlar sonra sana .Yanında ki adamlara boş diyerek hitap etmeni kınadım maydanoz dedim diye oyun yönetimine şikayet eden boş dedin diye seni recm eder
Alerjisi olabilirNeden sütü aşağıladın kisebzeyle, meyveyle, içeceklerle bir sorunun var ama çözemedim
Bak hala devam ediyor sjjsjsjs bu sebzelerin senden çektiği nedir yahuo zaman sana hıyar desem olurmu etik olurmu yada kabak seni desem bunlarda sebze.
Sütü sen seversin diye düşündüm ama .Neden sütü aşağıladın kisebzeyle, meyveyle, içeceklerle bir sorunun var ama çözemedim
Valla boşunu dolusunu bilmem de IQ larda bir sıkıntınız olduğu kesin gibiEren sende travma oldu anlamiyosun boşsun ya sana yakisir demek istedim![]()
Ekrem ve alinin kurduğu darbe grubundan en ilk kim çıktı çabuk söyleEren sende travma oldu anlamiyosun boşsun ya sana yakisir demek istedim![]()
Ha ha ha ha lafmi yemisizValla boşunu dolusunu bilmem de IQ larda bir sıkıntınız olduğu kesin gibiLaf yeme sezonunu bugünde kapattığınıza göre yarın da gelin çocuklar
![]()
Erenin uykusu gelmiş yada çizgi filimi başlamış ona gidiyor.Valla boşunu dolusunu bilmem de IQ larda bir sıkıntınız olduğu kesin gibiLaf yeme sezonunu bugünde kapattığınıza göre yarın da gelin çocuklar
![]()
Abi neden ben arada kaynıyorumValla boşunu dolusunu bilmem de IQ larda bir sıkıntınız olduğu kesin gibiLaf yeme sezonunu bugünde kapattığınıza göre yarın da gelin çocuklar
![]()
sizi aldık ya komtanlıktan sıra sende darbeciler siziEkrem ve alinin kurduğu darbe grubundan en ilk kim çıktı çabuk söyle
Grupmu kurmuslarEkrem ve alinin kurduğu darbe grubundan en ilk kim çıktı çabuk söyle
Süt içiyorum ki omurgasızları taşırken belim ağrımasın.Sütü sen seversin diye düşündüm ama .