Yapacak bişey yok bana arkasında durmak düşer bundan sonraSizin eski başkan seçimi kaybetmiş
Yapacak bişey yok bana arkasında durmak düşer bundan sonraSizin eski başkan seçimi kaybetmiş
Haydaa seni pargalıya şikayet edecemYapacak bişey yok bana arkasında durmak düşer bundan sonra
HangisineHaydaa seni pargalıya şikayet edecem
Kaç tane pargalı tanıdın hayatındaHangisine![]()
Pazardan aldım birtane eve geldim bintaneKaç tane pargalı tanıdın hayatında![]()
Ah be kral üzüldük yorulduğunaGene kazanmışız yorulduk
Tekrarlansin haksızlık büyükDeğerli BaşkanOnline Oyuncuları,
55. DÖNEM OYUN BAŞKANI SEÇİMİ oylaması bitmiştir.
Seçim Sonuçları:
1. Seçenek: YILDIRIM İTTİFAKI - Aldığı Oy: 718
2. Seçenek: HANÇER İTTİFAKI - Aldığı Oy: 461
3. Seçenek: DEMOKRATİK CUMHURİYET - Aldığı Oy: 42
4. Seçenek: MEŞALE - Aldığı Oy: 35
5. Seçenek: YÜKSELEN GENÇLİK - Aldığı Oy: 33
6. Seçenek: BÜYÜK TUĞRUL - Aldığı Oy: 8
7. Seçenek: ADALET BİRLİĞİ - Aldığı Oy: 7
8. Seçenek: İTTİHATÇILAR - Aldığı Oy: 4
Şeklindedir.
Tüm sonuçlara katsayılar eklenmiştir.
Sonuçlar ile ilgili detaylar varsa, forumda bilgilendirme konusunda yayınlanacaktır.
Herkese iyi oyunlar dileriz.
Haksızlık neymiş anlatTekrarlansin haksızlık büyük
Seçimler qayet iyi geçti nede haksilik olmuşTekrarlansin haksızlık büyük
Boşver kendi kafasında bir dünya yaşıyor neyimiş söz vermişiz o kadar emek vermiş ama onu ob yapmamışız hakkını yemişizHaksızlık neymiş anlat
Ona soru sorun geçen ay genel oyun başkanı şartlarınini karşıladımiBoşver kendi kafasında bir dünya yaşıyor neyimiş söz vermişiz o kadar emek vermiş ama onu ob yapmamışız hakkını yemişiz![]()
23 Nisanda gelTekrarlansin haksızlık büyük
Sus yaaaaa sussssespartilerden günler önce ayrılıb oylar kimlere atıldını gördük şuanda geri partilerine dönmüşler ob oy verib bakanlık mı istediler acaba merak ettim şimdi![]()
yahuuu ne istiyceler ek isteslerde burda açıklarlar mi biraz mantık lutfennpartilerden günler önce ayrılıb oylar kimlere atıldını gördük şuanda geri partilerine dönmüşler ob oy verib bakanlık mı istediler acaba merak ettim şimdi![]()
oy nereye gitti söylenmiş vaadleride görseydikyahuuu ne istiyceler ek isteslerde burda açıklarlar mi biraz mantık lutfenn