56. Dönem Operasyonu: “MAGARSUS Planı” (2 Kişi İçeride)

Kadir A.

HEYET
41. Dönem Oyun Başkanı
Bir zamanlar BaşkanOnline topraklarında, siyaset sahnesinin en güçlü partilerinden biri vardı: Altınok Partisi(Durum değişmedi devam etmekte)

Her şey yolundaydı… ta ki bir gün Fatih Tutuk ve Magarsus “biz kendi yolumuzu çizeriz” diyene kadar.

Herkes ne düşündü biliyor musunuz?
“Eyvah, bunlar küstü! Altınok parçalandı!”
Karşı ittifak (özellikle Sevim Aydın ve Fethah Özdemir) hemen atladı:
“Bunlar bize gelsin! Altınok bitti!”
Ama oysa perde arkasında başka bir senaryo dönüyordu…

Operasyonun adı: Plan MAGARSUS

Yazanlar: Fatih Tutuk, Magarsus ve Kadir Aydın.

Amaç: Düşmanı sevindirmek, sonra sandıkta ters köşe yapmak! 😎

Seçim geldi çattı.
Herkes “Magarsus bizimle” diye oyunu bastı.
Biz de içimizden kahkaha atarak “Aynen öyle, bizimle(!)” dedik…

Ve şakkk! — sonuç açıklandı: Magarsus Başkan!

O an Fethah ve Sevim’in yüz ifadeleri… paha biçilemezdi.
Forumda yazılar uçuştu, DM’ler yandı, kulisler karıştı.
Biz? Biz sadece popcornlarımızı alıp izledik. 🍿
Sonra Magarsus oyunu bitirdi, dönüp dedi ki:

“Ben zaten Altınok’luydum be kardeşim!”
Ve Altınok Partisi tekrar birleşti.
Böylece 56. dönem tarihine geçti:

“Bir taşla iki kuş değil, üç dost bir zafer” olarak.

Sonuç:
Bugün hâlâ biri “Magarsus Başkan olmuştu ya…” dediğinde,
bir yerlerde Sevim ve Fethah içten içe “keşke o güne dönsem” diye mırıldanıyor.
Ama ne yaparsın...
Siyaset oyununda herkes oyun oynar,
ama Altınok plan yapar. 😏

🕶️ “Bir dönem gelir geçer, ama Magarsus Planı asla unutulmaz.”

— Kadir Aydın, Fatih Tutuk, Magarsus (BaşkanOnline 56. Dönem Kurmayları)

FettahÖzdemir

Üye
Vatandaş
Tebrik ederim Kadir Aydın çok başarılısın bu yaptıklarınla çok birşey başardın sayenizde oyunda oyuncu kalmadı şimdi tek kale maç oynuyorsunuz kendi aranızda bölünüp bölünüp oynamaya devam edin.

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Tebrik ederim Kadir Aydın çok başarılısın bu yaptıklarınla çok birşey başardın sayenizde oyunda oyuncu kalmadı şimdi tek kale maç oynuyorsunuz kendi aranızda bölünüp bölünüp oynamaya devam edin.

Bu oyunda ilk defa bir taraf çok güçsüz kalmıyor.
Altınok 6 ay peşpeşe yenilgi aldı. Hiç bir zaman pes etmedi.
12-13 parti bir araya gelmeden birşey başaramıyorsanız bu bizim sorunumuz değil.
Önce mücadele etmeyi öğrenin.
Biz naptık da oyuncu kalmadı? Bu ithamını da adalet bakanı olarak açıklanamanı bekliyorum.

FettahÖzdemir

Üye
Vatandaş
Ayrıca yazını düzelt ben gelmeden önce aday belliydi Efe ile Fatih’ler zaten Sevimlerle birlikte anlaşmışlardı sonrasında parti birleştiği için diğer ittifaka ben öyle girdim

Kadir A.

HEYET
41. Dönem Oyun Başkanı
Kadir benimmi ismimi azeriler oyunun ortağı diye millete anlatıyor benim yüzümdenmi olucak ne oyun zevki bıraktınız nede başka birşey
Oyun ortağı ne alaka şimdi la. Fettah iyi misin yavrucum. Ki, şuan Azeriler dediğin kişiler de Niko ve Halil kskksks. Onlar sana ''Kadir oyunun ortağı'' dedi ve sende inandın mı ? kskskks

Kadir A.

HEYET
41. Dönem Oyun Başkanı
Ayrıca yazını düzelt ben gelmeden önce aday belliydi Efe ile Fatih’ler zaten Sevimlerle birlikte anlaşmışlardı sonrasında parti birleştiği için diğer ittifaka ben öyle girdim
Bırak şimdi hikayeleri, hepinizi yedik karşımızda hiç biriniz duramadınız. Hadi şimdi bunun için bizi tebrik et ve biat et

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı

Burada bir itham var.
''sayenizde oyuncu kalmadı''
Bu ithanımına dair savunmanı istiyorum.

FettahÖzdemir

Üye
Vatandaş
Burada bir itham var.
''sayenizde oyuncu kalmadı''
Bu ithanımına dair savunmanı istiyorum.
Sen kimsin sana savunma vericem oyuna ara verdiğimiz halde ismimizi yazıp konu açıyorsunuz ama önemli değil şöyle düzelteyim ithamımı Onurla Ahmet Altın okun başındayken kısım değil sonra sizin geçtiğiniz kısımdan sonra bu oyun çöküşe geçti çünkü siz herkesin arasına fitne sokup herkesi oyundan soğuttunuz ve şuanda Başkan Onlinenın gelmiş olduğu nokta yani kapanma değişme evrelerindeki en büyük etken sizsiniz. Şu söz belki size tanıdık gelir “Siz Bu Oyunun Allahımısınız” bu sözü söyleyenle ortak işlerinize devam edebilirsiniz hepinizin eeeeemeeeğiiiine sağlık 😂

EmirhanB..

Familia es todo
Vatandaş
Sen kimsin sana savunma vericem oyuna ara verdiğimiz halde ismimizi yazıp konu açıyorsunuz ama önemli değil şöyle düzelteyim ithamımı Onurla Ahmet Altın okun başındayken kısım değil sonra sizin geçtiğiniz kısımdan sonra bu oyun çöküşe geçti çünkü siz herkesin arasına fitne sokup herkesi oyundan soğuttunuz ve şuanda Başkan Onlinenın gelmiş olduğu nokta yani kapanma değişme evrelerindeki en büyük etken sizsiniz. Şu söz belki size tanıdık gelir “Siz Bu Oyunun Allahımısınız” bu sözü söyleyenle ortak işlerinize devam edebilirsiniz hepinizin eeeeemeeeğiiiine
Kaynana kadir