56.Dönem Oyun Başkanı Teşekkür Mesajı (18 Kişi İçeride)

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Eren ve yancıları hariç Değerli BaşkanOnline Ailesinin saygı değer oyuncuları ;

Öncelikle 3 kere aday olmamla alakalı çok dalga geçildi fakat bu arkadaşlar bilmez ufak bir açıklama geçelim. kaybettiğim kanlı bıçaklı olduğum insanları bile seçimden sonra tebrik ettim bizzat burada herkesin içerisinde. bunu yapacak erdemlik hiçbir zaman kendilerinde olmadı herkes kendini iyi bilir . ama kazanılan seçimler ve başarıları konuşacak yürekleri hiçbir zaman olmamış olup biz buralarda oyunu dibine kadar yaşayıp eğlenip gülerken onlar her zaman oturup uzaktan izleyip izleyip ah edip vah edecekler buna her gün devam edecekler bana laf söyleyebilecek bir oyuncunun önce karşıma aday çıkabilmesi veya çıkartabilmesi lazım seçim öncesi adayını değiştirmekle olmaz bu işler üyen kaybetmesin istiyorsan kendine güveniyorsan kaybetme uğruna bile olsa benim zamanında yaptığım gibi aday çıkacaksın ama korkaksın yapamazsın :)

Ve sizler değerli oyuncularımız 56. Dönem oyun sezonunu birlikte geçireceğimiz için büyük mutluluk duyuyorum. Seçime katılıp bu zevki benimle beraber yaşayan her adaya ayrı ayrı teşekkür ediyorum kattıkları hareket ve heyecan için.

Her biriniz, oyunumuzun heyecan ve rekabetini artırdınız.

Bu tür oyunların sadece eğlence değil, aynı zamanda dayanışma , ekip çalışması ve büyük bir strateji örneği olduğunu herkese yine tekrar göstermişizdir diye düşünüyorum.

Başta Hilal ittifakı üyeleri partim Kızıl Şafak olmak üzere büyük emek sarf eden Yükselen Gençlik ve Adin Partilerine teşekkürü borç bilirim.

Tek Tek isim isim herkesi sayamam çok fazla isimin katkısı var bu başarıda çok fazla dostumuz çok fazla sevenimiz var.

Başta; @Fatih Tutuk beni her zaman destekleyen yanımda olan kardeşim baştacısın cansın kardeşimsin elinden geleni yaptın ben bu makamdaysam bu makam ikimizin.

@fettahozdemirr önderliğinde eski kızılelma ruhuyla ve ekibiyle gelip beni sonuna kadar destekledi elinden geleni yaptı teşekkür ediyorum.

@Sevim AYDIN önderliğinde yükselen gençlik olarak var gücüyle çalıştı oğuzhanla beraber ellerinden geleni parti olarak yaptılar giderek büyüdük teşekkür ediyorum şahsınıza

@O A B İ önderliğinde adin partisi olarak aile gibi olduk artık zaten kardeşim sınava hazırlanırken bile bana bu ay desteğini eksik etmedi teşekkürler gönlünce olsun herşey

@EKREM ve diğer komutanlarımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ordu dediğin böyle olur hepsi var gücüyle yanımızda durdu teşekkür ederim. Ordu&OB elele.

Ayrıca bir çok partiden benim kazanmamı isteyen başkanlarıma destek veremeseler bile teşekkürü borç bilirim (@Kaan Yüksel , @M-D @BİLGEMM GÖKTÜRKSS @Kaan_Çelik @Coşkun Karaosmanoğlu gibi)

Oyunun neredeyse bütün bir kesiminden destek görmek beni ayrıca sevindirdi herkese çok teşekkür ederim

Son Olarakta İlk Ailem AltınOk partisine bugüne kadar bana katmış olduğu başarılar için onların sayesinde bugünlere geldiğimiz için herkese karşı onlarla savaştığımız başardığımız güzel günler hatırına teşekkür ederim . oyunun en köklülerinden ve güncel olarak en başarılı partisine önümüzdeki seçimlerde kendilerine başarılar dilerim

56. DÖNEM OYUN BAŞKANI
MAGARSUS
Hayırlısı olsun kardeşim başarilar dilerim güzel temennilerin vefalı duruşundan dolayıda teşekkür ederim.