57. Dönem Meclis Başkanı Adaylığım ve Vaatlerim hk. (12 Kişi İçeride)

KUTALMIŞ BEY

57.DÖNEM GENEL KURMAY BAŞKANI
Vatandaş
Hayırlı olsun gözüm üstünde haberin olsun demokrasiye sahip çık yoksa bir gece ansızın 🪖🪖🪖😁😁

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Değerli Başkanonline Halkı ve onların temsili görevini üstlenen Gazi Meclisimiz'in değerli milletvekilleri;

Bugün buradan resmi olarak Meclis Başkanı görevine aday olduğumu bildirmek istiyorum.

Bir süredir gerek oyun akışında gerekse meclisin tasarı isleyişinde tespit ettiğimiz eksikleri nasıl çözeceğimize dair çalışmalara başlamıştık. Henüz göreve gelmeden adaylık sürecinde kollarımızı sıvayıp işe koyulduk. Bu yolda;

♻️Ne Yapacağız?

Yasa tasarısının işlevsizleşmesinin en büyük sebebi olan tasarı oylamalarının yoğun seçim takvimi dolayısıyla ikinci plana atılmasını ve sürekli ertelenmesini önleyeceğiz.

♻️Nasıl Yapacağız?

Tasarı oylamalarının şuan ki gibi genel seçim alanında yapılması yerine, nasıl ki 2. Aşama olan 15 Vekil Onayı Meclis alanında hızla yapılabiliyorsa, 3. Aşama olan Milletvekili Genel Oylamasını da Meclis alanına taşımak hususunda tasarı hazırlıklarına başladık. Tasarı sunulduktan sonra da bizzat takipçisi olacağız.

♻️Meclisimize ve Oyuna Katkısı Ne olacak?

Bu sayede oyunda genel bir seçim olsa dahi meclis alanında tasarı oylaması yapılabilecek ve meclisin çalışma sürekliliği sağlanmış olacaktır.

Son Mesajım;

Bizler makam için, maaş için değil Başkanonline dünyasına katkıda bulunmak için geliyoruz. Bu yolda desteklerinizi bekliyor birlikte oyunu daha da güzel günlere taşıyacağımıza yürekten inanıyorum.

Selam ve sevgilerle

57.Dönem Meclis Başkanı Adayı
O A B İ

Hayırlı olsun Bekir Kaptan. Görevini layıkıyla yerine getireceğinden eminim.

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Hayırlı olsun 🙏

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Noldu şimal darbeyi duyunca ağlama ob kadın olmaz size diyorum yapmayın diye anlamıyorsunuz

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
@O A B İ gardaşım. Başarılar. Bu görev tam senlik rahat koyma şu meclisi artık. Yonetim ve vekilleri bıktır gaa.

Forumu yasa tasarısına boğacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam...

Diyeceğimi sandıysanız yanıldınız. Kanıtlarım , zaten görürsünüz de😀😀