57. DÖNEM MV. SEÇİMLERİ İÇİN PARTİ SIRALAMALARI BELLİ OLMUŞTUR! (2 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
IMG-20250614-WA0071.jpgPartideki yönetici görevinden istifa eden kişide bu uyarı 1 saatten fazla süre çıkıyor. Kişi partiden ayrılamıyor. Bu oyuncu hatası mıdır.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Ekli dosyayı görüntüle 22483Partideki yönetici görevinden istifa eden kişide bu uyarı 1 saatten fazla süre çıkıyor. Kişi partiden ayrılamıyor. Bu oyuncu hatası mıdır.
Parti yöneticisi olduğu için, partiden ayrılması kolay olmuyor.
Bu bilinçli olarak yapılan bir şey.
Burada oyuncu hatası olan şey, bu olayı son 1-2 saate bırakmanız.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
eğer geri çekilme oluyorsa bu talepte değerlendirilmeli sonuçta 10.cu parti seçimden çekilip seçime direk etki edebilir bu ufak hata veya kaza sonucunda.
10. Parti seçimden çekilirse,
11. Partiye hak devredilmez.
Eski köye yeni adet getirmeye lüzum yok.

Şimdiye dek açıklanan adaylar dışına hiç çıkılmadı.
Bundan sonra da çıkılmayacak.

Oyuncu partiden çıkmak istiyorum yazdıysa ve daha sonra partiden çıktıysa bunu bildirmek zorundaydı.
Bu konuyla ilgili itirazlar reddedilmiştir.

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Parti yöneticisi olduğu için, partiden ayrılması kolay olmuyor.
Bu bilinçli olarak yapılan bir şey.
Burada oyuncu hatası olan şey, bu olayı son 1-2 saate bırakmanız.
Stratejik açıdan 5-6 saat önce çıkması bir şey ifade etmiyor hocam. Sizde biliyorsunuz ki normalde geçişler son 10 dakikada yapılır. Biz yine de sorunu öngörüp 2 saat önceden harekete geçtik.

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
10. Parti seçimden çekilirse,
11. Partiye hak devredilmez.
Eski köye yeni adet getirmeye lüzum yok.

Şimdiye dek açıklanan adaylar dışına hiç çıkılmadı.
Bundan sonra da çıkılmayacak.

Oyuncu partiden çıkmak istiyorum yazdıysa ve daha sonra partiden çıktıysa bunu bildirmek zorundaydı.
Bu konuyla ilgili itirazlar reddedilmiştir.
hak devretmekten bahsetmiyorum bu hata sonucunda 10.cu partiliğe giren parti seçimden çekilip başka partiye oyunu atar ise seçimin gidişatını etkileyecek diyorum

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Stratejik açıdan 5-6 saat önce çıkması bir şey ifade etmiyor hocam. Sizde biliyorsunuz ki normalde geçişler son 10 dakikada yapılır. Biz yine de sorunu öngörüp 2 saat önceden harekete geçtik.
İtiraz reddedilmiştir.
Aday listesinde bir değişiklik yok.

Beni partiden çıkarın diyen oyuncuya gereğini yaptık.