Darbe olsun ki vergi kazmayı bitirelim Ayaz uyanık ol biraz mülteci gibi çalışıyoruzDarbe yookkkk

Darbe olsun ki vergi kazmayı bitirelim Ayaz uyanık ol biraz mülteci gibi çalışıyoruzDarbe yookkkk
yav gece 1 de günaydın yazıyorsun sabah iyi geceler ne vergi kasıyorsun görende birşey yapıyon sanacak habire ss atıyonDarbe olsun ki vergi kazmayı bitirelim Ayaz uyanık ol biraz mülteci gibi çalışıyoruz![]()
Yok ben karşıyımDarbe olsun ki vergi kazmayı bitirelim Ayaz uyanık ol biraz mülteci gibi çalışıyoruz![]()
Yemek tokluğuna bu kadar kanka yanlış kişiyi etiketledin Fettah olacaktı o kankayav gece 1 de günaydın yazıyorsun sabah iyi geceler ne vergi kasıyorsun görende birşey yapıyon sanacak habire ss atıyon
@fettahozdemirr sana sesleniyor başkan vekilimYemek tokluğuna bu kadar kanka yanlış kişiyi etiketledin Fettah olacaktı o kanka
En son ses kaydimi istemişti@fettahozdemirr sana sesleniyor başkan vekilim
siz takılın bişe olursa bana haber edinEn son ses kaydimi istemiştisonra kayboldu
Sıkıcı Oğuzhan da yok zaten bende gidiyorumsiz takılın bişe olursa bana haber edin
Sabah ola hayrola yat dinlenHocam kuvvet komutanları bugün açıklanır mı? Yoksa biz hiç beklemeden uyku moduna alıyoruz
Üzdü... Önceden bilgi vermenin gururunu yaşayacaktık.Sabah ola hayrola yat dinlen
Hdhdjshdbdj verdiniz zaten derin bir ilişkiniz var galibaÜzdü... Önceden bilgi vermenin gururunu yaşayacaktık.
Liste sanada mı geldi kankamHdhdjshdbdj verdiniz zaten derin bir ilişkiniz var galiba![]()
Evet, gerçi. Bir medya olarak üzerimize düşeni yaptık.Hdhdjshdbdj verdiniz zaten derin bir ilişkiniz var galiba![]()
Vallahi haberden gördüm bilmiyordumListe sanada mı geldi kankam![]()
Maşallah maşallah, bir bize geç düştüListe sanada mı geldi kankam![]()
Komutanlığı bırakalım bir köşeye magarsus başkan açıkmış et döner lazım pahalı markalı olsun onu düşünekÜzdü... Önceden bilgi vermenin gururunu yaşayacaktık.
Kuşbaşı doğrayın, müessesedenKomutanlığı bırakalım bir köşeye magarsus başkan açıkmış et döner lazım pahalı markalı olsun onu düşünek
Kuş yemiyor döner istiyorKuşbaşı doğrayın, müesseseden
Müessese menüsünde döner yok. Çok pahalı yapmış Kaan bey. Ordu el atıp fiyatları düzeltsin @Kadir A.Kuş yemiyor döner istiyor