A
A K G
Ziyaretçi
senlik durum yok kanka dur hele fkakskdAltın ok Eşittir Fenerbahçe tam diyorsun aha bu sefer olacak herhalde o sene bu sene ama sonuç yine hüsran yine hüsran
senlik durum yok kanka dur hele fkakskdAltın ok Eşittir Fenerbahçe tam diyorsun aha bu sefer olacak herhalde o sene bu sene ama sonuç yine hüsran yine hüsran
Ah şu Altın Ok ah şu FENERBAHÇEDün fener elendi bugün altın ok bu da mı tesadüff![]()
Biz 5 i bir yerdeyi taktık sonuçta tabisenlik durum yok kanka dur hele fkakskd
HelalHerşey bir oyun kuralıdır darbe senaryosununda zevkini artırdığımızı düşünüyorum (13-7 aldık)
Sizde olun sizde yapın yapabiliyorsanizİstesekte istemesekte darbe oyunda yer alan bir senaryo, başlarda eğlenceli geçsede 1 ay seçim olmamasının oyunu finansal açıdan etkileyeceği aşikar. Bu darbeyle neler olabileceğini görmüş olduk umarız ilerleyen süreçte düzenlemeler yapılır. Özelliklede komutan atamalarına. Her ay biri darbe yapıyor oyunda![]()
okSizde olun sizde yapın yapabiliyorsaniz
Sen mi yapacaksin sen mi edeceksin dediler vallaha @Fatih TUTUK yaptı babalar sözünü tutar hasimlar lafını yutar![]()
Bize tesekkur etmedin ama, darılırımİstesekte istemesekte darbe oyunda yer alan bir senaryo, başlarda eğlenceli geçsede 1 ay seçim olmamasının oyunu finansal açıdan etkileyeceği aşikar. Bu darbeyle neler olabileceğini görmüş olduk umarız ilerleyen süreçte düzenlemeler yapılır. Özelliklede komutan atamalarına. Her ay biri darbe yapıyor oyunda![]()
Sizde olun sizde yapın yapabiliyorsaniz
Sen mi yapacaksin sen mi edeceksin dediler vallaha @Fatih TUTUK yaptı babalar sözünü tutar hasimlar lafını yutar![]()
Hdhdhdhffhfhfhbxdjdjdjdjjeejdjfhfb
Aleykum selam benim bildiriyi yeniden yayinlayim miSelamün aleyküm
Çok iyi olur kankaAleykum selam benim bildiriyi yeniden yayinlayim mi![]()
Tamamdir nasil yapilir örnekle anlatalim xdÇok iyi olur kanka![]()
Aga bunlar rp de bilmiyo nasıl yapıcaklar acaba. Aşırı sıkıcı olur bunların yaptıgı darbeTamamdir nasil yapilir örnekle anlatalim xd![]()
Ellerine yuzlerine bulastirirlarAga bunlar rp de bilmiyo nasıl yapıcaklar acaba