K
Aynı şehirde vali olmuş. Belediye başkanıyken nasıl vali olacak? ☺Ekli dosyayı görüntüle 13752
İlgili kişi görevinden istifa etmiş ama herhangi bir şehire geçiş sağlamamış.
Kontrol edilmesini rica ediyorum.
Tespit edebildiklerimizi paylaştık.Başka isimelr var ise inceleyelim.
Kocaman da yazmışlar oysaki siyahla
Aynı şehirde vali olduğum için olabilir mi acaba?Ekli dosyayı görüntüle 13752
İlgili kişi görevinden istifa etmiş ama herhangi bir şehire geçiş sağlamamış.
Kontrol edilmesini rica ediyorum.
Şehir değiştirmek için istifa edin yazılmış Kocaman siyah yazıylaAynı şehirde vali olduğum için olabilir mi acaba?
Adam belediye başkanıyken nasıl vali olacak bunu da anlatır mısın?Şehir değiştirmek için istifa edin yazılmış Kocaman siyah yazıyla
Okuduğunuzu anlamayıp neden element üretiyorsunuz ki![]()
Fatih adam diye hitaplar argo kelime bu sana yakışır sayın başkanımızın görevi ay sonunda bitiyor zaten o zaman hali hazırda vali olan başkanlarımız görevlerinde neden istifa etmedilerAdam belediye başkanıyken nasıl vali olacak bunu da anlatır mısın?
Aydın valisinin parti başkanı sayın Kaan Yüksel.
Lütfen artık daha düzgün argümanlar ile gel.
Sı kıl dım.
Fatih adam diye hitaplar argo kelime bu sana yakışır sayın başkanımızın görevi ay sonunda bitiyor zaten o zaman hali hazırda vali olan başkanlarımız görevlerinde neden istifa etmediler
Mantığını çalıştırır mısın biraz?
Bir parti yöneticisi olarak üyelerini ateşe sürüklemişsin.
İnanılmaz bir acemilik…
Onu sen seversin hayatım ben genelde silip geçiyorumSakin ol kaancım manipulasyon yapma.
Karar mercii sen değilsin![]()
Okuduğunu anlamamışsın yineOnu sen seversin hayatım ben genelde silip geçiyorum
Tabikide karar sayın yönetimimizin ama kendileri zaten mevcut belediye başkanı olanlar görevlerinden istifa etsinler yoksa vali olamazlar diye bir açıklama yapmadılar.
ŞEHİR DEĞİŞİKLİĞİ yapacak kullanıcılar görevlerinden istifa edip geçiş sağlasınlar dendi
Yani herhangi bir karar alınmasına bile ihtiyaç yok aslında.
O yüzden köşene çekil![]()