62. DÖNEM OYUN BAŞKANI SEÇİMİ 2. TURU BİTMİŞTİR. (9 Kişi İçeride)

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Değerli BaşkanOnline Oyuncuları,
62. DÖNEM OYUN BAŞKANI SEÇİMİ oylaması bitmiştir.

Seçim Sonuçları:
1. Seçenek: mehmet ünver - Aldığı Oy: 1035
2. Seçenek: T U N A - Aldığı Oy: 617
Şeklindedir.

Sonuçlar ile ilgili detaylar varsa, forumda bilgilendirme konusunda yayınlanacaktır.
Herkese iyi oyunlar dileriz.

*Sonucu değiştirecek bir durum olmadığından, kırmızı taş sıralaması ve diğer ekstra oylar eklenmemiştir.

K. Altınok

HEYET
41. Dönem Oyun Başkanı
EYY YÜKSELEN GENÇLİK PARTİSİ

Size o kadar parti,partiler ittifak veya destek talebinde bulunmuşlar. Onlara destek atıp seçimi heyecanlı hale getirmek varken neden Bozok'a atıp başa baş gidecek olan seçimi baltalıyorsunuz.
İlgili parti başkanına sesleniyorum. Oyunu oynamayacaksan çeker gidersin oyunu ve oyunu oynamak isteyenleri sabote etmeye hakkın yok. Oynamıyorsan çekil git

K. Altınok

HEYET
41. Dönem Oyun Başkanı
Oyun yönetimi, Oyun Başkanı ve Bakanlarımız bir araya gelip bir an önce, seçimlere balta vuranları, kirli planlar yapanları, oyunu oynamak isteyip ama parti başkanı oynamayın dedi diye mecburen uzak kalma kararı alanları, oyunu amacı dışına çıkaranları tespit edip gereğini yapmalı.

Yükselen Gençlik Parti başkanından açıklamalarını bekliyoruz. Amacı neymiş öğrenmek istiyoruz

@Atom Karınca
@BaşkanOnline

Taha DMRLL

Yükselen Gençlik Partis MYK Üyesi
Vatandaş
Yükselen Gençlik Partisi üyelerine hiç bir yönlendirme yapılmamıştır. kişisel tercih yapılar oy kullanmıştır. Oy kullanma Özgürlüğü ve tercihlerimizi kimse sorgulayamaz. Ben şahsen adayların geçmişte ve günümüzde partime ve bana karşı tavırlarını göz önünde bulundurarak oy kullandım

K. Altınok

HEYET
41. Dönem Oyun Başkanı
Yükselen Gençlik Partisi üyelerine hiç bir yönlendirme yapılmamıştır. kişisel tercih yapılar oy kullanmıştır. Oy kullanma Özgürlüğü ve tercihlerimizi kimse sorgulayamaz. Ben şahsen adayların geçmişte ve günümüzde partime ve bana karşı tavırlarını göz önünde bulundurarak oy kullandım
Başkanın öyle demiyor ama
1000217149.jpg