M
M-D
Ziyaretçi
Kimine göre yaşiyorum kimine göre öldüm de geldim sana hangisi lazımSen yaşıyon mu abisi
Kimine göre yaşiyorum kimine göre öldüm de geldim sana hangisi lazımSen yaşıyon mu abisi
Burda sadece Sakaryaspor konuşulurYa ben ne güzel Galasaraylılarla uğraşcaktım konuyu nereye getirdiniz ya susksls neyse yarın zaferimizden sonra uğraşırım sjskskls
Normal de hayatta koşulsuz sevdiğim tek şey BeşiktAŞKIM olabilir ama ta ki Emirhan da Beşiktaş paylaşımı yapana kadar.. Bende bütün heves gitti al post senindir artıkBurda sadece Sakaryaspor konuşulur
Normal de hayatta koşulsuz sevdiğim tek şey BeşiktAŞKIM olabilir ama ta ki Emirhan da Beşiktaş paylaşımı yapana kadar.. Bende bütün heves gitti al post senindir artık
Benim olduğum yerde bana lazımsındır aslan parçasıKimine göre yaşiyorum kimine göre öldüm de geldim sana hangisi lazım
Ne zaferi zafer değince aklıma MD geliyo kazanmadığı savaş yokYa ben ne güzel Galasaraylılarla uğraşcaktım konuyu nereye getirdiniz ya susksls neyse yarın zaferimizden sonra uğraşırım sjskskls
Beni ne doktorlar ne mühendisler istediBenim olduğum yerde bana lazımsındır aslan parçası
Asıl reklamcıyla olacanBeni ne doktorlar ne mühendisler istedi
Reklamcıyla hiç olmaz
Bizim hayatımız reklam emirhanAsıl reklamcıyla olacan
Ne reklamı bu haribomuBizim hayatımız reklam emirhan