A D E N Oyun Başkanı Adın İktidar Olsun (1 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
A D İ N Partisini kurduğumuz gün söz verdik. Bu ismi en üstlerde temsil edeceğimize. Defalarca yıkıldık defalarca oyunu bıraktık. Fakat her seferinde dönüşümüzün tek bir sebebi vardı. O da Adin'imize verdiğimiz söz. Hepimiz tekrardan top yekün dönene kadar sabırla bekledik. Daha önce de söylemiştim ismimizi A D İ N olarak yeniden koymamız bizim için dönüşün ve yükselişin sembolü demekti. Buradan tüm başkanonline dünyasına haykırıyoruz.

Güzel kalpli meleğimiz
Durmak yok sana sözümüz olsun.
A D E N oyun başkanı adın iktidar olsun 🙏 💔

Ekli dosyalar

• lv_0_20250325222825.mp4
    69.9 MB · Görüntüleme: 4

Dündar

İnsanı insan yapan edeptir.
Vatandaş
A D İ N Partisini kurduğumuz gün söz verdik. Bu ismi en üstlerde temsil edeceğimize. Defalarca yıkıldık defalarca oyunu bıraktık. Fakat her seferinde dönüşümüzün tek bir sebebi vardı. O da Adin'imize verdiğimiz söz. Hepimiz tekrardan top yekün dönene kadar sabırla bekledik. Daha önce de söylemiştim ismimizi A D İ N olarak yeniden koymamız bizim için dönüşün ve yükselişin sembolü demekti. Buradan tüm başkanonline dünyasına haykırıyoruz.

Güzel kalpli meleğimiz
Bu arada parti propagandası dünyasına koca bir armağan olmuş bravo 👏 👏👏

A D E N

A D İ N Parti Başkanı- 55.Dönem Oyun Başkanı
55. Dönem Oyun Başkanı

Güzel kalpli meleğimiz
17 Ekim 2024 acı bir kayıp taşıyamam kaldıramam dediğim tarifi zor imkansız bir acı
Her an her daim yanımda oldunuz derlendiniz hüzünlendiniz benimle. Ben pes ettim siz etmemediniz her defasında tutup kaldırdınız hepimize yürekten teşekkür ederim yüreği güzel dostlarım adin ailem iyi ki varsınız
Adin için hep birlikte başaracağız…

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
17 Ekim 2024 acı bir kayıp taşıyamam kaldıramam dediğim tarifi zor imkansız bir acı
Her an her daim yanımda oldunuz derlendiniz hüzünlendiniz benimle. Ben pes ettim siz etmemediniz her defasında tutup kaldırdınız hepimize yürekten teşekkür ederim yüreği güzel dostlarım adin ailem iyi ki varsınız
Adin için hep birlikte başaracağız…
Oyuna ilk geldiğin gün mesaj atıp seni partiye davet ettiğimde bir üye çağırıyorum diye düşünüyordum. Ama kısa zamanda anladım bir kardeş çağırdığımı. Aslında bir abi çağırdığımı.

En zor gününde bize verdiğin sözleri düşündün biz ısrar ettik derdinle ilgilenmen için.

Yüreğin ve dostluğun o kadar güzel ki kimseyi kırmak istemezsin. Aceba gönlü kırıldı mı diye günlerce düşünür bana sorarsın. Ha bir de seni övdüğümde özelden bana kızarsın kankam lütfen yapma dersin.

O zaman övülecek işler yapma canım kankacım😂. Bu aile her zaman seninle. ♥️

Aden oyun başkanı, Adin iktidar olsun.🙏🙏