A D E N kalplerde başkan zaten yinede kayıtlara geçmesi için OB için zafere tebrikler
Eyvallah abim. Özellikle bu konuda bize manevi desteğini hep hissettirdin. İlk kurduğumuz A D İ N partisini kapatmak durumunda kaldığımız gün gerekirse bizim çocuklardan bir ekip kuralım ismini hep yaşatalım Adin'in dediğin günü dün gibi hatırlıyorum. CansınAdin isminin mahiyeti bende çok farklı o sadece @A D E N başkanın evladı değil bizlere de bir evlat ve mücadelenin adı olmuştur.O şimdi bir Melek oldu adı sonsuza kadar yaşayacak inşallah ve başkan online da adını unutulmazların arasına yazdırmak adına seçimlerde Adin'i iktidara taşıyacağız inşallah.
Daha o ilk acı günden bugüne her zaman yanımda olup manevi desteğini hiç bir zaman eksik etmedin abi, cansın iyi ki varsın, varolAdin isminin mahiyeti bende çok farklı o sadece @A D E N başkanın evladı değil bizlere de bir evlat ve mücadelenin adı olmuştur.O şimdi bir Melek oldu adı sonsuza kadar yaşayacak inşallah ve başkan online da adını unutulmazların arasına yazdırmak adına seçimlerde Adin'i iktidara taşıyacağız inşallah.
Magarsus'da artık gizli A D İ N'liBenim oyum magarsusa
Olsun ortalık çok karışık ben yine magarsusa oy basacamMagarsus'da artık gizli A D İ N'li![]()
Magarsus Bagımsızdan aday olabiliyor muOlsun ortalık çok karışık ben yine magarsusa oy basacam