Teşekkür ederizHayırlı Uğurlu Olsun Başarılar Dilerim
Teşekkür ederizHayırlı Uğurlu Olsun Başarılar Dilerim
Duymamış olayım ayıp Anlamı kimseyi alakadar etmez başkan gereksiz yakıştırmalar bize yakışmazparti değil de daha çok börekçi ismi gibi. adin börekçilik.
neyse başarılar
Sevgili başkan yukarda belirtildi fakat tekrarlayayım anlamı hepimiz için çok büyük. Siz anlamını bilmediğiniz için eğlenme, takılma maksatlı yazıyor olabilirsiniz anlıyorum. Fakat sizden saygı bekliyoruz. Şimdiden teşekkürlerparti değil de daha çok börekçi ismi gibi. adin börekçilik.
neyse başarılar
Yukarıda önemli ve Anlamlı olduğunu söyledik sebebini açıklamak zorunda değiliz ve siz zaten anlayışlı biri olsanız bu konuda anlayış gösterir böyle bir saygısızlık yapıp dalga konusu yapmazsınız. Bilip bilmeden konuşmamanızı öneririm bu sizin insanlığınızı gösterir ama ben göremiyorum.parti değil de daha çok börekçi ismi gibi. adin börekçilik.
neyse başarılar
Denenir bak is yapariz başına birde meşhur yazisi tamamparti değil de daha çok börekçi ismi gibi. adin börekçilik.
neyse başarılar
Teyzemin börekleri güzeldi ah teyzem ahDenenir bak is yapariz başına birde meşhur yazisi tamam
Ya bırak pinterestten indirmiş atıyor buraya nsnsjsjjssTeyzemin börekleri güzeldi ah teyzem ah