A Y A Z Adlı Parti Üyesi Hakkında (1 Kişi İçeride)

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Herkese selamlar,

Son zamanlarda A Y A Z adlı oyuncunun göstermiş olduğu hareketleri hepimiz takip ediyorduk. Ancak son yaptığı sataşma olayından sonra partimiz olarak önlem alma ve açıklama yapma gereği duyduk.

Hürriyet partisi mensubu A Y A Z adlı oyuncu, özellikle parti içinde de sataşma olaylarından ötürü kendisine birçok kez ikazda bulunulmuş, ancak uyarilarimizi dinlememiştir.

Bu sebepten ötürü kendisinin parti ile ilişkisi feshedilmiştir. Partimiz daima dostluk ve kardeşlik temelleri üzerine kurulmuş bir parti olsa da, tıpkı gerçek hayatta da olduğu gibi ciddiyet ve disiplin de her daim on planda tutulmaktadır. Bu sebepten ötürü kendisi ile görüşmemize rağmen olayın ciddiyetini kavrayamamış ve bizi bu duruma mecbur bırakmıştır.

Yaşının kaç olursa olsun, bu platformda bulunma ve kişiler arasında muhattaplik kuran herkesin olgunluk derecesine ulaştığını düşünüyoruz. Olgun kişilerin de bu tarz çocukça hareketler yapmayacağını da hepimiz biliyoruz.

Kendisine oyunda ve gerçek hayatında başarılar dileriz. Oyunculardan da ilgili kişinin yapmış olduğu hareketlerden ötürü de şahsım adına özür diliyorum. Bir daha bu tür olayların yaşanmayacağını garanti eder, herkese iyi oyunlar dilerim.

B E S O

Hürriyet Kurucu Başkanı | 53.Dönem Ekonomi Bkn.
Vatandaş
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂:ROFLMAO:

Söyleyinde buna yarın gülmeye devam edelim
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

B E S O

Hürriyet Kurucu Başkanı | 53.Dönem Ekonomi Bkn.
Vatandaş
Ozaman hergün ayazla bayram kutlarlar🤣
Bunu söyleyende bunca zamandır neler yaptığını bildiğimiz yigit valla yigit her mesajın komedi şu oyunda daha 1 gün bile doğru durus bi duruşun olmadı emin ol seni surda ciddiye alan 1 kişi bile yoktur 😂

Y İ Ğ İ T

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Bunu söyleyende bunca zamandır neler yaptığını bildiğimiz yigit valla yigit her mesajın komedi şu oyunda daha 1 gün bile doğru durus bi duruşun olmadı emin ol seni surda ciddiye alan 1 kişi bile yoktur 😂
Puahhaha zaten ciddiye alın diye birsey demedimki ben seviyorum ciddi olmamayı ciddiye alanda kendi bilir🤣🤣🤣