Yav konu nerden nereye gelmiş Allahım ya 

Ayaz yüzüne beni batırdılarYav konu nerden nereye gelmiş Allahım ya![]()
En doğrusunu yapmışsınız tebrik ediyorum sizleri objektif davranmışsınız başkanımHerkese selamlar,
Son zamanlarda A Y A Z adlı oyuncunun göstermiş olduğu hareketleri hepimiz takip ediyorduk. Ancak son yaptığı sataşma olayından sonra partimiz olarak önlem alma ve açıklama yapma gereği duyduk.
Hürriyet partisi mensubu A Y A Z adlı oyuncu, özellikle parti içinde de sataşma olaylarından ötürü kendisine birçok kez ikazda bulunulmuş, ancak uyarilarimizi dinlememiştir.
Bu sebepten ötürü kendisinin parti ile ilişkisi feshedilmiştir. Partimiz daima dostluk ve kardeşlik temelleri üzerine kurulmuş bir parti olsa da, tıpkı gerçek hayatta da olduğu gibi ciddiyet ve disiplin de her daim on planda tutulmaktadır. Bu sebepten ötürü kendisi ile görüşmemize rağmen olayın ciddiyetini kavrayamamış ve bizi bu duruma mecbur bırakmıştır.
Yaşının kaç olursa olsun, bu platformda bulunma ve kişiler arasında muhattaplik kuran herkesin olgunluk derecesine ulaştığını düşünüyoruz. Olgun kişilerin de bu tarz çocukça hareketler yapmayacağını da hepimiz biliyoruz.
Kendisine oyunda ve gerçek hayatında başarılar dileriz. Oyunculardan da ilgili kişinin yapmış olduğu hareketlerden ötürü de şahsım adına özür diliyorum. Bir daha bu tür olayların yaşanmayacağını garanti eder, herkese iyi oyunlar dilerim.
Sen tek başına bir ordusun allah senin yolunu bahtını açık etsin şerefim namusum üstüne tek başına bir ordusunYok benim mizah anlayışım kaynaklı çok sık gülmüyorum başkanım çok teşekkür ederim .
Ay yok efendim nerden çıkardınız onu ahahahahSen tek başına bir ordusun allah senin yolunu bahtını açık etsin şerefim namusum üstüne tek başına bir ordusun
Aplamm merhabalarAy yok efendim nerden çıkardınız onu ahahahah
hanımefendi, hak sözü arz eyledim.Ay yok efendim nerden çıkardınız onu ahahahah
Öyle bir bahsettin ki ay ben ürktüm kendimden şeker gibi kadınımdır normalde amahanımefendi, hak sözü arz eyledim.
Allah seni daha fazla ciddi duramayacağımÖyle bir bahsettin ki ay ben ürktüm kendimden şeker gibi kadınımdır normalde ama![]()
Aaa dalga mı geçmiştin aşk olsun 🥹🥹Allah seni daha fazla ciddi duramayacağım![]()
Hak sözü arz eyledim dalga yookkAaa dalga mı geçmiştin aşk olsun 🥹🥹
Sen aynısın yakında yasican onun yaşadığını da merak etmeÇok haklısınız hocam yaptığı çok yanlış
Sen çok konuştun sankiiSen aynısın yakında yasican onun yaşadığını da merak etme![]()