B
bilgem göktürk
Ziyaretçi
(Aa sen kapat . Yoyo sen kapat) İlk defa memoli.reis demisti bilseydimmm ona giderdimmHahakapat partiyi gel partinin adını GökTürk Budun yapalım tek başımıza iktidar mis

(Aa sen kapat . Yoyo sen kapat) İlk defa memoli.reis demisti bilseydimmm ona giderdimmHahakapat partiyi gel partinin adını GökTürk Budun yapalım tek başımıza iktidar mis
hadi ya tüh beEvde yokuz
Haaa emirhan iki gozumun cicegi gormemisim. Seni yaa.Yav bana sallayıp sallayıp durma sonra ben birsey diyince ben banlaniyorum
Bu arada ipone ne sjjjsjsjss
Aaa sen bana cevap verirmiydin Furkana söylersin ya geneldeHaaa emirhan iki gozumun cicegi gormemisim. Seni yaa.ama sen vatandas2 idin demii
![]()
Baskanim sizce baskalarinin ne dediginin benim icin onemi varmi,?Teşekkürler @bilgem göktürk oyun başkanlığımi beğenen biri çıktı nihayet![]()
Elbette, herkesin görüşü farklıdır tabiki. Fatih'i sevmenize de sevindimBaskanim sizce baskalarinin ne dediginin benim icin onemi varmi,?
CookElbette, herkesin görüşü farklıdır tabiki. Fatih'i sevmenize de sevindim![]()
Cooksizin dediginiz gibi yollarina güller dökesim var
Burak atak vergi kaçırıyor eksik puan alabilirsin(Aa sen kapat . Yoyo sen kapat) İlk defa memoli.reis demisti bilseydimmm ona giderdimmyok gelemem ben 00.01 . 05.00 arasi Burak atakla vergi kasicam da mesgulum.
Ben de beğeniyorum ama kimse bana sormadı kiTeşekkürler @bilgem göktürk oyun başkanlığımi beğenen biri çıktı nihayet![]()
Sana birilerinin röportaj yapması lazım o zamanBen de beğeniyorum ama kimse bana sormadı ki
@Büyük Mesut a bir röportaj yetmez. Röportaj seri hazırlamak gerekirSana birilerinin röportaj yapması lazım o zaman![]()
Beraber yapalım kral@Büyük Mesut a bir röportaj yetmez. Röportaj seri hazırlamak gerekir![]()