Acı Haber (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan IV. BALDWIN
  • Başlangıç tarihi

RE0N

ASİL TÜRK PARTİSİ
Vatandaş
Kaybını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Bu acı dolu zamanda sana ailene ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Oyunda rakip olsak da, gerçek hayattaki acını paylaşıyor ve yanında olduğumu bilmeni istiyorum. Başın sağ olsun.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Kaybını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Bu acı dolu zamanda sana ailene ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Oyunda rakip olsak da, gerçek hayattaki acını paylaşıyor ve yanında olduğumu bilmeni istiyorum. Başın sağ olsun.
🌹

Prof.Dr. Mustafa CAN

Yeni Üye
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
BaşkanOnline ailesi mensubu Semih başkanımızın trafik kazasında kız kardeşini kaybettiği haberini üzüntüyle almaktayız.
Semih başkanımız ve ailesine başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz. Umarım bu konu anlayışla karşılanır ve bu süre zarfında gereken saygı duyulur.

Başımız sağolsun.
İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn

GÖKTÜRK Partisi genel başkanı

Aziz merhume’ye Yüce Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine Şahsım ve Asil Türk Partisi adına başsağlığı diliyorum

Rabbim Tahsilatını affetsin Mekanını cennet eylesin

K Ü R Ş A D

🇹🇷🇹🇷
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
BaşkanOnline ailesi mensubu Semih başkanımızın trafik kazasında kız kardeşini kaybettiği haberini üzüntüyle almaktayız.
Semih başkanımız ve ailesine başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz. Umarım bu konu anlayışla karşılanır ve bu süre zarfında gereken saygı duyulur.

Başımız sağolsun.
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar dilerim 🤲