S
S E M İ H
Ziyaretçi
SağolasınAllah size ve ailenize sabırlar versin mekanı cennet olsun başınız sağolsun
SağolasınAllah size ve ailenize sabırlar versin mekanı cennet olsun başınız sağolsun
Kaybını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Bu acı dolu zamanda sana ailene ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Oyunda rakip olsak da, gerçek hayattaki acını paylaşıyor ve yanında olduğumu bilmeni istiyorum. Başın sağ olsun.
İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûnDeğerli BaşkanOnline oyuncuları,
BaşkanOnline ailesi mensubu Semih başkanımızın trafik kazasında kız kardeşini kaybettiği haberini üzüntüyle almaktayız.
Semih başkanımız ve ailesine başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz. Umarım bu konu anlayışla karşılanır ve bu süre zarfında gereken saygı duyulur.
Başımız sağolsun.
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar dilerimDeğerli BaşkanOnline oyuncuları,
BaşkanOnline ailesi mensubu Semih başkanımızın trafik kazasında kız kardeşini kaybettiği haberini üzüntüyle almaktayız.
Semih başkanımız ve ailesine başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz. Umarım bu konu anlayışla karşılanır ve bu süre zarfında gereken saygı duyulur.
Başımız sağolsun.
Amin teşekkür ederimİnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn
GÖKTÜRK Partisi genel başkanı
Aziz merhume’ye Yüce Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine Şahsım ve Asil Türk Partisi adına başsağlığı diliyorum
Rabbim Tahsilatını affetsin Mekanını cennet eylesin
Eyvallah kardeşim cansın@S E M İ H Canım kardeşim başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yapabileceğimiz bir şey varsa biliyorsun