B
Büyük Mesut
Ziyaretçi
Yanlış anlaşılmayacaksam yaş ortalaması ile alakalı herhalde bu post ya da çocuk akıllı davranılıyor çözemedim. Siyaset oyunu bu strateji geliştirilebilir ajan gönderilebilir laf taşınabilir vs vs. Bu tarz şeyler oyuna renk katıyor zaten. Kimsenin şahsına hakaret edilmedikçe oyun kuralları dahilinde her şey yapılabilir. Gerçek siyasette de uluslararası stratejilerde de ajan olayları var. Birisi çıkıp ehehehe ajan gönderdiniz acemisiniz falan mı diyor? Tespit edince paylaşırsınız dikkatli davranırsınız bunu anlarım da bu kadar yazışma paylaşılması dalga geçilmeye çalışılması vs nedir çözemedim. Komik bir şey de yok olayda.
Bir de çocukça tartışmalara falan gerek yok kendi kendinizi niye bu kadar sıkıştırıyorsunuz onu da çözemedim. Oynayın devam işte ajansa ajan at partiden düzgünce ifşa et bunu yapan zaten küçülür yani
Bir de çocukça tartışmalara falan gerek yok kendi kendinizi niye bu kadar sıkıştırıyorsunuz onu da çözemedim. Oynayın devam işte ajansa ajan at partiden düzgünce ifşa et bunu yapan zaten küçülür yani