Açıklama. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan KURT 77
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Yanlış anlaşılmayacaksam yaş ortalaması ile alakalı herhalde bu post ya da çocuk akıllı davranılıyor çözemedim. Siyaset oyunu bu strateji geliştirilebilir ajan gönderilebilir laf taşınabilir vs vs. Bu tarz şeyler oyuna renk katıyor zaten. Kimsenin şahsına hakaret edilmedikçe oyun kuralları dahilinde her şey yapılabilir. Gerçek siyasette de uluslararası stratejilerde de ajan olayları var. Birisi çıkıp ehehehe ajan gönderdiniz acemisiniz falan mı diyor? Tespit edince paylaşırsınız dikkatli davranırsınız bunu anlarım da bu kadar yazışma paylaşılması dalga geçilmeye çalışılması vs nedir çözemedim. Komik bir şey de yok olayda.
Bir de çocukça tartışmalara falan gerek yok kendi kendinizi niye bu kadar sıkıştırıyorsunuz onu da çözemedim. Oynayın devam işte ajansa ajan at partiden düzgünce ifşa et bunu yapan zaten küçülür yani

K

KURT 77

Ziyaretçi
Yanlış anlaşılmayacaksam yaş ortalaması ile alakalı herhalde bu post ya da çocuk akıllı davranılıyor çözemedim. Siyaset oyunu bu strateji geliştirilebilir ajan gönderilebilir laf taşınabilir vs vs. Bu tarz şeyler oyuna renk katıyor zaten. Kimsenin şahsına hakaret edilmedikçe oyun kuralları dahilinde her şey yapılabilir. Gerçek siyasette de uluslararası stratejilerde de ajan olayları var. Birisi çıkıp ehehehe ajan gönderdiniz acemisiniz falan mı diyor? Tespit edince paylaşırsınız dikkatli davranırsınız bunu anlarım da bu kadar yazışma paylaşılması dalga geçilmeye çalışılması vs nedir çözemedim. Komik bir şey de yok olayda.
Bir de çocukça tartışmalara falan gerek yok kendi kendinizi niye bu kadar sıkıştırıyorsunuz onu da çözemedim. Oynayın devam işte ajansa ajan at partiden düzgünce ifşa et bunu yapan zaten küçülür yani
Konuyu anlamamışsınız başkanım ajan sokulduğu için bir sitem yok karışık bir konu yinede düşüncenizi dile getirdiğiniz için teşekkür ederiz .

Mert KASIRGA

.
Vatandaş
Bu ne şimdi? Yok ben yönetimi şakacıktan zan altında bıraktımlar? O zaman hepimiz yönetimi zan altında bırakıp heyyooo şaka yapmıştım diyelim.Kendi kendine saçmalayıp şahsın "Ajan" olduğunu anlayıp çevir kazı yanmasın politikası gerçekten çok komik.

K

KURT 77

Ziyaretçi
Bu ne şimdi? Yok ben yönetimi şakacıktan zan altında bıraktımlar? O zaman hepimiz yönetimi zan altında bırakıp heyyooo şaka yapmıştım diyelim.Kendi kendine saçmalayıp şahsın "Ajan" olduğunu anlayıp çevir kazı yanmasın politikası gerçekten çok komik.
Yok estağfurullah komik olmak her seçim zamanı aynı ŞAKLABANLIKLA karşı tarafı değişik şeylerden vurmaya denir.

BaşkanOnline - Sistem

SİSTEM HESABI
Oyun Yönetimi
Yönetimi zan altında bırakarak bir şaka yapmak açıkcası tehlikeli.
Ancak şu bir gerçek ki gelen kişinin de bir durup sorgulaması gerekir, bu adam bunları yapmış bana neden bunları hemen söylesin diye.
Velhasıl ssleri ilk gördüğümüz andan beridir zaten inanmadık ama bu durumda itham altında kalan biz oluyoruz.

Yönetimin adı kullanılarak bu tarz şakalar, yönetimi taraflı gösterebilecek söylemler yasaklanmıştır.
(Platform farketmeksizin.)

Yaptığınız şeyin yönetime bir ders olması, düzeltilmesi veya kural getirilmesi gereken bir durum olması nedeniyle de sizi cezalandırmıyoruz.
İyi oyunlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...