Ada Darbesi Hakkında!! (1 Kişi İçeride)

EmirhanB.

😎
Vatandaş
Benim makam peşinde koşmadığımıda sen bilirsin yan yana olduğumuz hangi dönemde neyi istemişim. Benim üzerimden duyar kasmayı kes artık algılarınızı yedim gitti. Dostlarına kazık atan birisi olarak tarihin tozlu raflarına seni kaldırdım.
Dostlarına kazık diyorsun adamlarla konuşuyorum hala başka platformlarda gene bilmeden konuşuyorsun bak yapma

EmirhanB.

😎
Vatandaş
Ben tatile çıkıyorum diyip partisini yarı yolda bırakam adam, trip atıp partiden kaçan sonra partideki adamları yanına cağırıp kazık atan adamların olduğu yerdir nizam partisi furkana üzülüyorum yanındakiler yüzünden her olay onu etkiliyor

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Dostlarına kazık diyorsun adamlarla konuşuyorum hala başka platformlarda gene bilmeden konuşuyorsun bak yapma
O da @FurkanB. la senin aranda beni ilgilendirmez. Söylediklerinin tamamının iftira olduğunu kendinde biliyorsun ama hala aynı şeyleri söylüyorsun öyle biri olmadığımı bildiğin halde birilerine yamanmak için hala bunları söylüyorsan evet benim için öylesin.

EmirhanB.

😎
Vatandaş
O da @FurkanB. la senin aranda beni ilgilendirmez. Söylediklerinin tamamının iftira olduğunu kendinde biliyorsun ama hala aynı şeyleri söylüyorsun öyle biri olmadığımı bildiğin halde birilerine yamanmak için hala bunları söylüyorsan evet benim için öylesin.
Senin için iftira olabilir ama bunların hepsi diğerleri tarafından gerçek olarak görülen şeyler 🤣

Senoş

Aktif Üye
Vatandaş
Ben tatile çıkıyorum diyip partisini yarı yolda bırakam adam, trip atıp partiden kaçan sonra partideki adamları yanına cağırıp kazık atan adamların olduğu yerdir nizam partisi furkana üzülüyorum yanındakiler yüzünden her olay onu etkiliyor
Niye Emirhan hayırdır neyimizi gördün kime kazık atmışız söylesene

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
Davranışların kadar karakterin de sınıfta kaldı emirhan

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
Oyun moyun bir yana da onca zamana yazık inşallah gerçek hayatında hidayeti bulan birisisindir yoksa geçireceğin ömrüne de yazık

ErenA

🫳 🐺
Ben benden makammı istedin dedim nasıl okul okuyorsun sen yazılanı anlamıyorsun hala 😀
Sıkıntılımısın kardeşim kimden ne makam istemişim ne zaman neyi kazanmışım söyle açık açık söyleyemiyorsanda neyi iddia ediyorsun. Budunda bir ekonomi bakanlığı yapmışım oraya da ismimi sen verdin onun dışında ben nerden kimden ne istemişim. Makam sevdalısı arıyorsan 2 aydır meclis başkanı olup şimdide komutan olanlara bakacaksın. Anlıyorum meramını ama biraz da doğruları konuşta dümenden inanmış gibi yapalım.

Senoş

Aktif Üye
Vatandaş
Onlar kendini biliyor canım konunun senle alakası yok isim istiyorsan söylim
1 eren 2 zetina😃 çok iyi bilirler ama kabul etmezler sonra emirhan hain derler
Emirhan herkes yanlış yapabilir sen yapmadın mı ? Kendi kendine bi durup düşündüğünde yok ben yapmadım diyebiliyor musun ? Ben bile düşünüp hatam oldu diyebilirken senin yok mu mesela ? Herkes mükemmel burdaki bi ikisi mi sıkıntılı objektif olduğunda böyle mi düşünüyorsun cidden

ErenA

🫳 🐺
Diyene bak seninde geçen sene gördük karakterini
Ya bak beni konuşturma partiden çıkıp başka oyunun klanına kankini alıp milletle dalga geçirmedin mi. Aylardır burada ümit zehra cimcime diye gezip duruyorsun. Bugünde batugahan diye laf attın. Ne karakterinden bahsediyorsun bırak Allah aşkına ya

EmirhanB.

😎
Vatandaş
Ya bak beni konuşturma partiden çıkıp başka oyunun klanına kankini alıp milletle dalga geçirmedin mi. Aylardır burada ümit zehra cimcime diye gezip duruyorsun. Bugünde batugahan diye laf attın. Ne karakterinden bahsediyorsun bırak Allah aşkına ya
Evet hepsinde de yanlışım yok lafımın arkasındayım varmı diyeceğin bişey dogru değilmi dediklerim

ErenA

🫳 🐺
Evet hepsinde de yanlışım yok lafımın arkasındayım varmı diyeceğin bişey dogru değilmi dediklerim
Doğru olan ney aylardır yan yana yürüdüğün kişilere altın oka yamanacan diye laf atman mı? Bak emrelere bir tarafta alperler bir tarafta ne zaman hangimiz hangimize ne dedik gerçekten karakterin olsaydı dost dediğin insanların ikidebir arkasından sallamazdın. Hadi eyvallah bu kadar yeter anlaşıldığımı düşünüyorum.