#HerkesicinaltınokBu bir barış harekatıdır..
#Herkesicinaltınok
Konuşma sen. Yürü İsrail cephesine sürdüm seni yallahYazık kafanıza
AynenYazık kafanıza
Boş insan gene boş konuşmuşYazık kafanıza
Biriniz de çıkıp bunlar oyun başkanı olmuş bakan olmuş daha geçen ay meclis başkanlığı yapmışlar bu ayda komutan olmuş bizim partimizde başka adam mı yok demiyor. İradesiz misiniz? Silkelenin kendinize gelinmakam sevdalısı diye sağa sola saldıranlar kendi zevkleri için makamlarınızı alıyor kendilerini atıyorlar.
tekrarlıyorum yazık kafanıza
Kac aydır makam almıyorsa artık. Çıldırıyor , hasedinden ölüyor.Biriniz de çıkıp bunlar oyun başkanı olmuş bakan olmuş daha geçen ay meclis başkanlığı yapmışlar bu ayda komutan olmuş bizim partimizde başka adam mı yok demiyor. İradesiz misiniz? Silkelenin kendinize gelinmakam sevdalısı diye sağa sola saldıranlar kendi zevkleri için makamlarınızı alıyor kendilerini atıyorlar.
tekrarlıyorum yazık kafanıza
Bu civcivin sesi çok çıkıyor az büyüsün tavuk olsun sonra masada meze olacakKac aydır makam almıyorsa artık. Çıldırıyor , hasedinden ölüyor.
Gereksiz yorumları ile, genel kurmayı wiki ye göre düşürmedi , peşine atamaları gördü ya hani deliriyorAma senin oyun falan bildiğin yok. Git sulu sulu çilek mi topluyorsun, limon mu emiyorsun nabıyorsan yap kdkdkkd
Deden yapsın meze sanaBu civcivin sesi çok çıkıyor az büyüsün tavuk olsun sonra masada meze olacak![]()
Kac aydır makam almıyorsa artık. Çıldırıyor , hasedinden ölüyor.
Gereksiz yorumları ile, genel kurmayı wiki ye göre düşürmedi , peşine atamaları gördü ya hani deliriyorAma senin oyun falan bildiğin yok. Git sulu sulu çilek mi topluyorsun, limon mu emiyorsun nabıyorsan yap kdkdkkd
Aaa bak diğer konudan geldi bu konuya yine dedemden bahsediyor terbiyesiz hadsiz bir adam işte kdkdkdkdkdDeden yapsın meze sana
Sabah: prim peşinde koşma
Öğle: atama itirazı
İkindi: korkmuyoruz
Akşam: ama herşeyleri var
Gece:![]()