Adalet Bakanı Görevde Mi ? (1 Kişi İçeride)

Kadir Aydın

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Sizinle muhatap olmak için belli bir seviyeye gelmek gerekiyorsa siz halo o seviyeye ulaşamamışsınız demek ki vallahi en son ne zaman ciddiye alındınız hatırlayan kaldı mı aranızda :) Her yoruma atlayan sonra da önemsenmiyoruz diye ağlayan sizsiniz
Ciddiye alınmadığınız yerde hala neden kendinizi önemli sanıyorsunuz merak konusu Bulaşmak istiyorsanız da açık konuşun Hodri meydan :D
Düşmanlığımi yaparım diye tehdit edenlerde elinden geleni ardına koymasın :ROFLMAO:
Buda kendini bir nimetten sanıyor. Birde 😁 atınca sanki aklı sıra laf söyledim sanıyor. Yavrucum sen önemli biri değilsin. Oyunda gideceğin partide kalmadı hadi kenarda takıl sen yavrucum hadi. Kdkdkdkdkkdkdkdkdm

Kadir Aydın

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Hedonik Adaptasyon diye bir psikolojik kavram var bak hemen açıklıyorum ; başarıya süreklilikle ulaşan bir bireyin , artık yeni başarıları sıradan görmesi ona heyecan ya da tatmin vermemesi durumudur. Yani şöyle düşün yeni ve hayalindeki bir araba aldığında devamlı onunla ilgilenirsin , sürekli yıkarsın temiz olsun istersin vs. ama aylar geçtikçe buna alışırsın ve bu sadece ulaşım aracına dönüşür senin için . Konu araba değil 👌🏻
Senoş
Anladım sanırım. Ama kime laf sokmaya çalıyorsun ona karar veremedim😁😁

B E S O

Hürriyet Kurucu Başkanı | 53.Dönem Ekonomi Bkn.
Vatandaş
Biz size biseymi dedik eymen? Her yorumun senle alakali olan olmayan herşeye gulucuk emojisi atip boyle konusman uygunmu sence kim yapiyor bi dusun mumkunse kimse kimseyle muattab olmasin konusmasin.
forumda emoji atmadan önce senden izin almamız lazım herhalde :ROFLMAO: senin ruh haline göre hareket edecek değiliz Madem her şeye alınıyorsun emojiye bile forum yerine masal oku kendine Belki daha iyi hissedersin Ayrıca kimse kimseyle muhatap olmasın deyip sonra gelip her mesaja cevap yazman da ayrı bir komedi Karar ver önce, susacak mısın konuşacak mısın? Gerçi sizden de net bi karar beklenmezama :ROFLMAO::ROFLMAO:

B E S O

Vatandaş
Buda kendini bir nimetten sanıyor. Birde 😁 atınca sanki aklı sıra laf söyledim sanıyor. Yavrucum sen önemli biri değilsin. Oyunda gideceğin partide kalmadı hadi kenarda takıl sen yavrucum hadi. Kdkdkdkdkkdkdkdkdm
Iyi hos da Sen kimsin de her lafa burnunu sokuyorsun? Konu seni mi ilgilendiriyor? Her sohbete atlayan kendini bir şey sanan tiplerden bıktık

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
forumda emoji atmadan önce senden izin almamız lazım herhalde :ROFLMAO: senin ruh haline göre hareket edecek değiliz Madem her şeye alınıyorsun emojiye bile forum yerine masal oku kendine Belki daha iyi hissedersin Ayrıca kimse kimseyle muhatap olmasın deyip sonra gelip her mesaja cevap yazman da ayrı bir komedi Karar ver önce, susacak mısın konuşacak mısın? Gerçi sizden de net bi karar beklenmezama :ROFLMAO::ROFLMAO:
Ne dostsunuz ne düşman hicbiseysiniz bundan sonra sizin hiçbir mesajiniza cevap verirsem adam degilim.

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sizinle muhatap olmak için belli bir seviyeye gelmek gerekiyorsa siz halo o seviyeye ulaşamamışsınız demek ki vallahi en son ne zaman ciddiye alındınız hatırlayan kaldı mı aranızda :) Her yoruma atlayan sonra da önemsenmiyoruz diye ağlayan sizsiniz
Ciddiye alınmadığınız yerde hala neden kendinizi önemli sanıyorsunuz merak konusu Bulaşmak istiyorsanız da açık konuşun Hodri meydan :D
Düşmanlığımi yaparım diye tehdit edenlerde elinden geleni ardına koymasın :ROFLMAO:
PUAHAHAJJAJAJAHAHAHAHAHSHSHHSHSHAHSHSHSHSHSHSHAHSHHSWHHWHSHSHEHSHSHAHSSHAHHAHAHAHAHAGAHAHAGSHAHAGSGSGSGSGSGSGSGAGAGSGSGSGSGSGSGSGSGAGGAGSGSGSGSGAGAYAYAYAYAYYSSYYAYSYWYWYSGSGSYSYSYAYAYAGAGAGSGSGSGSYSGSGSGHAAHGSGSGAGSGSGSGSGSGSGSGSGSGSGAGSGSGSGGAAGGSGSGSGSGSGS

B E S O

Vatandaş
Ne dostsunuz ne düşman hicbiseysiniz bundan sonra sizin hiçbir mesajiniza cevap verirsem adam degilim.
PUAHAHAJJAJAJAHAHAHAHAHSHSHHSHSHAHSHSHSHSHSHSHAHSHHSWHHWHSHSHEHSHSHAHSSHAHHAHAHAHAHAGAHAHAGSHAHAGSGSGSGSGSGSGSGAGAGSGSGSGSGSGSGSGSGAGGAGSGSGSGSGAGAYAYAYAYAYYSSYYAYSYWYWYSGSGSYSYSYAYAYAGAGAGSGSGSGSYSGSGSGHAAHGSGSGAGSGSGSGSGSGSGSGSGSGSGAGSGSGSGGAAGGSGSGSGSGSGS
Bak ne dedi arkadaşın ustlerinizden gelen emiri dinle😂

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bak ne dedi arkadaşın ustlerinizden gelen emiri dinle😂
PUAHAHHAHAHAHAHSHSHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHSHSHSHSHSHSHSHSHSHSGSGGSGSGSGSGSGSGAGAGAGAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHGAGAGAGAGAGAGAGAGGAGAGAGAGSGSGSGSGSHAJAJAOPAPAOSİSJAHAHAGAGAHHAHSGSGSHAHAGSGAGAGAGHAHAHSHSGAHAJAJAHAGAHAHAHHAGSGSJAJAHAHAHSHAHAHAHSGHAHAHSHSHSHAHSS

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Yeni özellik gelmiş ona haberin yok mu? Alakası olmayan konulara yorum yapma özelliği. Neyse Eymeni severim. İsmaili de. Ama eski hallerini. Şimdiki halleri tanıdık gelmiyor da bana neyssseeee 😌

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Bugün itibari olarak görevi bitmiş Savcı olarak açık olarak söyleyeyim Adalet Bakanı K E R E M hiç benle iletişime geçmemiştir ben hep @Muhammed daban. Başkan ve sayın hakimim @Kaan Kayra Yakın ile iletişime geçtim
Siraç başkan Bakan mı savcının ayağına gidecek? Savcı mı bakana durum arz edecek? Tüm bu olaylar olurken sizin aklınız nerdeydi? Durumu bakana arz edip çözüm yolları öneremediniz mi?

MAGARSUS

😎😎
56. Dönem Oyun Başkanı
Siraç başkan Bakan mı savcının ayağına gidecek? Savcı mı bakana durum arz edecek? Tüm bu olaylar olurken sizin aklınız nerdeydi? Durumu bakana arz edip çözüm yolları öneremediniz mi?
Bakan benim ayağıma gelecek nerde kaldın kerem gel 2 sohbet edecez şuraya çözüm sun

KUTALMIŞ BEY

49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI .TÜRKMENİN ULU BEYİ
Vatandaş