Adalet Bakanından Duyuru 2️⃣ ⚖️ (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Başkan Online Yönetimine ve Topluluğuna,

Adalet Bakanlığı olarak, THANATOS isimli oyuncunun forumda sergilediği ailevi küfür içerikli söylemleri dikkatle incelenmiş ve bu davranışların topluluk kurallarına ve etik değerlere aykırı olduğu tespit edilmiştir. Bu tür söylemler, sadece forum platformunda değil, oyunun genel yapısında da olumsuz etkiler yaratmaktadır.

Bu nedenle, THANATOS hem forumdan hem de oyundan kalıcı olarak banlanmak üzere istenmeyen oyuncu İlan edilmiştir. Bu oyuncunun, topluluğumuza zarar vermeye devam etmemesi adına en kısa sürede gereken disiplin önlemlerinin alınmasını talep ediyoruz.

Başkan Online'ın saygıya dayalı bir ortam olarak kalmasını sağlamak adına, herkesin bu kurallara uyması gerektiğini bir kez daha vurguluyoruz.

Gerekli ss leri, @BaşkanOnline yönetime bizzat ileteceğimi belirtmek isterim. Aynı zamanda burdanda paylaşmakta sakıncalı bir durum görmüyorum.

Saygılarımızla,

Manisalı Emre
47.Dönem Adalet Bakanı
IMG_3276.jpeg

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240906_140539_Chrome.jpeg
    Screenshot_20240906_140539_Chrome.jpeg
    42.6 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_1422.jpg
    IMG_1422.jpg
    290 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_1421.jpg
    IMG_1421.jpg
    325.2 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_1418.jpg
    IMG_1418.jpg
    259.8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_1419.jpg
    IMG_1419.jpg
    349.1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_1420.jpg
    IMG_1420.jpg
    303.2 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_1417.jpg
    IMG_1417.jpg
    453.4 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20240906_140539_Chrome.jpeg
    Screenshot_20240906_140539_Chrome.jpeg
    42.5 KB · Görüntüleme: 33

ManisaliEmre

Vatandaş
Ek olarak, Emob ve Nazlı kardeşimiz arasında yaşanan olaylar, iki tarafında zarar görmemesi adına karşılıklıklı olarak görüşülüp tatlıya bağlanmıştır.

Arz Ederim.

Samet Topaloglu

Acemi Başkan
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu bildiri yayınlanmasa böyle bir kullanıcı forumda barınacaktı yani anlıyorum yönetim ekibi büyük güncelleme, hatalar buglar ile uğraşırken bir taraftan da oyundaki ve forumdaki işleyişe yetişememekte olduğu aşikar. Bu durumda yönetim kadrosunu genişletme veya daha farklı çözüm yolları ile ilgili planlamaların gerçekleşmesi gerektiğini düşünüyorum.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
İlgili oyuncunun yaptığı davranış ilk değil, belliki sonda olmayacağı kanısına vardık. Belli bır sure ile oyundna uzaklaşıp her geldıgınde aynı hareketleri tekrarlanması, bilerek ve isteyerek rp oyunu ile alakası olmadığını kanıtladı.

Altın Ok Partisi Genel Başkanı olarak Adalet bakanımızın bu kararını destekliyorum.

Oyun yönetiminin adil davranacağına inanıyorum.

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sonuna kadar ceza almasını doğru buluyoruz fakat bu ceza süresinin kalıcı olarak talep edilmesi saçma olmuş şuana kadar daha pis edilen küfürler oldu kalıcı ban yemedi ailevi küfür etti diye söylüyorsanız ben öyle bir şey yazdığını görmedim varsa gösterin ama gerçekten yazdıysa da yönetim gereken cevabı verecektir zaten

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Sonuna kadar ceza almasını doğru buluyoruz fakat bu ceza süresinin kalıcı olarak talep edilmesi saçma olmuş şuana kadar daha pis edilen küfürler oldu kalıcı ban yemedi ailevi küfür etti diye söylüyorsanız ben öyle bir şey yazdığını görmedim varsa gösterin ama gerçekten yazdıysa da yönetim gereken cevabı verecektir zaten
1000019582.jpg
Ben burdaki mesajında herşeyi anlarım metin, bizzat bana forum dm den yazılan bir mesaj dır.
Empati kuralım ve ona göre hareket edelim derim

ManisaliEmre

Vatandaş
Ailesinde konu bahse geçince bile benim için bir hakarettir. Kimse kimseye ailene üzülüyorum vb. Şeyler söyleyemez. Önceki durumlara gelicek olursak, şuan ben Adalet bakanlığı görevindeyim. Ve görevde oldugum sürece buna taviz vermiyeceğimi bilmeni isterim. Önceki arkadaşlar gibi oturup pazartesi maaşım yatsın diye beklemiycem ( görevini yapan arkadaşlar üzerine alınmasın).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...