Adalet Medya 5.Sayısı Yayında
M-D I LOVE YENİDEN DOĞUŞ 18. Dönem Oyun Başkanı 20 Mar 2024 #3 Güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz
H Hezârfen Ziyaretçi 20 Mar 2024 #4 Bizede yer ayırmış olmanızdan dolayı Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ise şükranlarımı sunarım 🫡 @YasinKartal bir kere daha gururla söylemekten keyif alarak Görevin Hayırlı olsun kardeşim..
Bizede yer ayırmış olmanızdan dolayı Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ise şükranlarımı sunarım 🫡 @YasinKartal bir kere daha gururla söylemekten keyif alarak Görevin Hayırlı olsun kardeşim..
K KadirBey. Ziyaretçi 20 Mar 2024 #5 Güzel bir röportaj olmuş elinize sağlık tarafsızlığınızi beğenerek takip ediyorum. @YasinKartal yine herzamanki gibi bilgi ve becerisini konuşturmus ve denk açıklamalar yapmışsın teşekkürler kardeşim Makama tek yakışan isim
Güzel bir röportaj olmuş elinize sağlık tarafsızlığınızi beğenerek takip ediyorum. @YasinKartal yine herzamanki gibi bilgi ve becerisini konuşturmus ve denk açıklamalar yapmışsın teşekkürler kardeşim Makama tek yakışan isim
YasinKartal Emekli Genel Kurmay Başkanı Vatandaş 20 Mar 2024 #8 Keyifli bir iş oldu her düşünceden kişiyi başkan perspektifi bölümüne konuk olmaya davet ediyorum.
E Emreİzmir Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı 50. Dönem Oyun Başkanı 20 Mar 2024 #9 Yasin başkanim tebrikler güzel röportaj olmuş emegi geçenlerin ellerine sağlık
V Volkan Ylmz Ziyaretçi 21 Mar 2024 #10 @YasinKartal başkanım güzel röportaj olmuş emeği geçenlere ellerine sağlık
N niko_23 Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan Vatandaş 21 Mar 2024 #11 Guzel roportaj olmus elinize ve emeyinise saglik