S
S E M İ H
Ziyaretçi
fatih tutuğun avukatı geldi sakin olalım bu konu onu da ilgilendirirYazilanlari okursan bana ne oldunu anlarsin
fatih tutuğun avukatı geldi sakin olalım bu konu onu da ilgilendirirYazilanlari okursan bana ne oldunu anlarsin
Çünkü açıkladı 6 aydan beri hesap var o zaman partide kalması için oyunu yükseyip inaktife alınmıştı hesap bu yüzden bildirme gereği olmadı ama 2 gün içinde tekrar oyuna başladı hesap bu süre zarfındada unutulabilir yaniBildirmesi gerekiyordu o halde? Neyini anlamıyorsunuz.
Olayı bilmeden konuşamayız Kadir Bey haklı da olabilirler haksız da olabilirler bu kadarı vermek bize de size de düşmez saygılarO değilde hani nerde bu memolreis oyunun kahramani, dostumuz kardesimiz diyenler hani.nerde şimdi memol zordayken arkasında neden durmuyorlar. Şimdi görün dostu düşmanı
Selamlar Bizler Güçlü Gelecek Partisi mensupları olarak oyundaki haksızlık ve adaletsizliklerden dolayı oyunu bırakıyoruz neden derseniz Bu oyunda yönetim herzaman birilerini savunmak için günahsız insanları oyundan uzaklaştırmış kurallar sadece yalaka olmayan dürüst insanlar hep hezimete uğramıştır eşim daha önce ufak bir küfür yüzünden daha önce 650seviye emeği okadae özür dilenmesine karşı açılmamış olup 650seviye bir anda çöp oldu ama memolreis dostları için 0dan. Bırdaha başladı ve yine bir bahane bulunarak bizleri banladırlar z 3gün önce eşim tehtit edildi fatıh tutuk sen ban istiyorsun yine galiba diyerek tehtit ediyor bugunn yönetim ufak bir sorunu büyütüp bizleri başlayıp hesabımızı siliyor bir insanın emeğini silmek kul hakkıdır bunu defalarca yapmak nedir bilemeyiz ama belliki bu yönetim adam tutma taraf tutmayı çok iyi biliyor ve dürüst insanlar ı harcamayı seviyor bizde bu neden ile güçlü gelecek partisi olarak oyunu bırakıp yönetim istifa diyerek aranızdan ayrılıyoruz Biz herzaman haktan ve adaletten yanayız birileri kimseye yaranmak içinde Show yapmaya gerek yoktur Bizler oyunu bırakırken sizlerde hakkınızı yedirmeyin. Vip aliyorusnuz her ay mahmut beyin cebini dolduruyorsunuz ama o size bukadar sahip çıkıyor anda emeklerimiz ve verdiğimiz paralar haram olsun adalet şart
Ayrıca Fatih Tutuğun söyledikleri bizi ilgilendirmiyor.
Ne zannediyorsunuz, Fatih gelmiş aaa hemen memolreisi banlayalım o zaman diyeceğimizi mi ?
Her gün 50 oyuncu birilerine seni banlatırım diyor.
Bu da yasak biliyorsunuz dimi ?Çünkü açıkladı 6 aydan beri hesap var o zaman partide kalması için oyunu yükseyip inaktife alınmıştı hesap bu yüzden bildirme gereği olmadı ama 2 gün içinde tekrar oyuna başladı hesap bu süre zarfındada unutulabilir yani
Ayrıca 6 aydır varmış hesap.Çünkü açıkladı 6 aydan beri hesap var o zaman partide kalması için oyunu yükseyip inaktife alınmıştı hesap bu yüzden bildirme gereği olmadı ama 2 gün içinde tekrar oyuna başladı hesap bu süre zarfındada unutulabilir yani
Sanane kargali Fatih kardesim benim partide yol yürüdümüz kardesimiz yanliz mi birakicam hayirdir sana ne oluyor git Memolini teselli et suçlu ya savunursun onuda sen hakdan adeletten bas edersiniz bir defatih tutuğun avukatı geldi sakin olalım bu konu onu da ilgilendirir
Kral iyi vergi kasıyor öyle demeMilletin kaynanasi yolda yuruyemiyor. Memolde kaynanamın hesabı diyor. He he tamam memol.hesabi sen kullanmiyorsun aynen. Başka hesab bu
TakipOlayı bilmeden konuşamayız Kadir Bey haklı da olabilirler haksız da olabilirler bu kadarı vermek bize de size de düşmez saygılar
Açıkladığınız için açıklıyorum, bir daha whatsapp konusmaları hakkında gelirseniz size ceza vereceğimi de bildirmiş olmam gerek.Konuya açıklık getireyim, 3 gün önce daha somut şikayetler ile Mahmut hocama sizi şikayet ettim lakin orada bile size ceza vermeyeceğini iletti ve konu o gün kapandı.
Kapıdaki tavuğunuz çalınsa benden bileceksiniz
Kural onayı önce yapmak mı? Sonra mı yapmak şeklinde?
Böyle bir uygulama mı var?
Konuya açıklık getireyim, 3 gün önce daha somut şikayetler ile Mahmut hocama sizi şikayet ettim lakin orada bile size ceza vermeyeceğini iletti ve konu o gün kapandı.
Kapıdaki tavuğunuz çalınsa benden bileceksiniz
Banlı ya hani oKurtarıcı memol nerde kaçtı mı gene sjkdlslslsldld
O ne oluyor
kadir aydın bütün sülaleyi topladı partiye meselaParti Başkanı olanlar var konuda, yazsınlar bakalım, böyle bir şeyi neden yapmamıslar.
Oha tehdite bak şunu uzaklasitirin burdan yoksa iş başka yere gidiyormemoyu telefonda yaptığın tehditi de duydum Fatih merak etme onun saçının teline dokun sen olamam gör kimle urastıgını o bebeklerin babasız kalmasın kardesım uğraşma bi oyun için eşim ile
Ayrıca 6 aydır varmış hesap.
Neden bildirilmedi?
Tamam evet şubat ayında açılmış hesap.Onu sen yazdın ya
Ban konusunda 6 aydır var diyen sensin o yüzden 6 ay yazdım