asdasdasgdfdfhdfhdfhdfhdfhdfhEkli dosyayı görüntüle 17426
yeni logo önerim iyisiniz hadi yine
@MAGARSUS leoparın dili farkettinmi dqlwlskdk
asdasdasgdfdfhdfhdfhdfhdfhdfhEkli dosyayı görüntüle 17426
yeni logo önerim iyisiniz hadi yine
@MAGARSUS leoparın dili farkettinmi dqlwlskdk
CkdbxmdbdkdbdkdbdkdvdjdvdbsvdTamam küçük birey
Bxbzbzbzbzbzbzbbzb %1 ihtimal öndeyiz sorun yok
Bilemeyiz 10 oyla 2. Sirada bile olabilirz suanBxbzbzbzbzbzbzbbzb %1 ihtimal öndeyiz sorun yok
Kim bilir bazen dışarıdan insanlarda oy verebiliyorBilemeyiz 10 oyla 2. Sirada bile olabilirz suan
10 oy fazla en fazla 5 oy dhhddhdBilemeyiz 10 oyla 2. Sirada bile olabilirz suan
Tabi oyunuzu para karşılığı alıyoruzKim bilir bazen dışarıdan insanlarda oy verebiliyor
Tabi oyunuzu para karşılığı alıyoruz
hamza 10m verim oy atma susKim bilir bazen dışarıdan insanlarda oy verebiliyor
Bilemezsin belki suan kazanıyoruz jsjsnsn10 oy fazla en fazla 5 oy dhhddhd
Hhdhddhbdbs kanepenin köşesinde sabahliyorumBilemezsin belki suan kazanıyoruz jsjsnsn
Yooo demokratik hakkımı para karşılığı alamazsınızhamza 10m verim oy atma sus
valla alırım kaç taş istiyon hangi bakanlığı söyle bana bi gel sohbet edek azYooo demokratik hakkımı para karşılığı alamazsınız
Avni eger 10 oy cikarsa yangn yeri olur burasi hshdhdxhHhdhddhbdbs kanepenin köşesinde sabahliyorum
Yoo alamazsınvalla alırım kaç taş istiyon hangi bakanlığı söyle bana bi gel sohbet edek az
Valla mahşer meydanına çeviririm burayı hdhddbdbdbAvni eger 10 oy cikarsa yangn yeri olur burasi hshdhdxh
Yapacak birsey yok sen kap cekpasi bende 2 koli su alayım isiklarda satmaya başlarızValla mahşer meydanına çeviririm burayı hdhddbdbdb
Bdbddbbsbsbs iyi para kazaniriz ama heYapacak birsey yok sen kap cekpasi bende 2 koli su alayım isiklarda satmaya başlarız