Adin'imize Armağan Ediyoruz 🙏 HEP VAR KALACAKSIN 💔 (1 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Sevgili A D İ N Ailem ve başkanonline dünyasının çok kıymetli her bir ferdi.

Kuruluşumuzun ay devriyesi dahi dolmadan elde ettiğimiz bu büyük başarı için emek veren her bir yol arkadaşıma şükranlarımı sunuyorum. Sizinle bu yola çıkmak, bu yolu yürümek benim için büyük bir şeref♥️

Partiyi kurarken bizlere hergün bir sürü parti kurulup yıkılıyor, boşa uğraşmayın başarılı bir partiye gidin diyen arkadaşlara ilk ayında 2. olan partimizden sevgilerimizi yolluyoruz.♥️

Hassas bir konu olduğu için bugüne kadar partimizin isminin nereden geldiği ve amaçlarımızın ne olduğu hakkında bir açıklamada bulunmamıştık. Yüksek müsadenizle bu konuya bir açıklama getirmek istiyorum.

A D İ N, lösemiyle aslanlar gibi mücadele eden minik bir kardeşimizin ismiydi. Ona bir nebze moral olmak, bir saniye dahi olsa gözlerinin içindeki mutlluğa şahit ve sebep olmak için bu yola çıktık. Bu süreçte A D İ N bize sevmeyi, saflığı ve en önemlisi savaşmayı öğretti. Malesef yakın zamanda Adinimiz Melek oldu. Bu süreçte hepimiz yıkıldık ama bizi toparlayan şey onun emaneti oldu. O günden sonra tek bir derdimiz var A D İ N ismini burada yaşatmak ve daima yüceltmek. Bu başarımızı ona armağan ediyoruz.

İYİ Kİ VARDIN ASLAN PARÇASI HEP VAR KALACAKSIN💔

Adin'in O Abisi

A L İ N

Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Herkese inat, hiçbir sesi duymadan bu yolda yürüdüğümüz için mutluyum. Aile olduk ve Adin'imizin ismini taşıyoruz. Her bir başarımız, Alin Ablasından Adin'ime armağan. İyi ki varsın A D İ N PARTİSİ🎗 Gururumuz🌹

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Tebrikler A D İ N bu başarılarınizın artarak devam etmesini dilerim. A D E N başkanın A D İ N i melek oldu rabbim mekanını cennet eylesin geride kalanlarına sabırlar versin .A D İ N isminin bu oyunda yaşatmak adına da şahsim her daim destekciniz olacak.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Postu yeni okudum ya şöyle şeyler atıyosunuz üç gün psikolojim bozuluyor benim. Bi tane video dolaşıyor ortalarda kedi mama bulmuş yerken ağlıyor hala kendime gelemedim dÜnyA hAssAs kaLplEr içİN ceHEnneM.

Adinimizin mekanı cennet olsun. Adin partisi her zaman gönlümde olacak inşallah