sen ne anlatıyon be abla,gözünü seveyim be abi .ermıhan ben sana cık dısarı demedımmıAdam icraatlarını gizli yapıyor kardeşim vipler çoktan verildi
sen ne anlatıyon be abla,gözünü seveyim be abi .ermıhan ben sana cık dısarı demedımmıAdam icraatlarını gizli yapıyor kardeşim vipler çoktan verildi
Listeyi atarlar mort olursunsen ne anlatıyon be abla,gözünü seveyim be abi .ermıhan ben sana cık dısarı demedımmı
Şşş gizliyse yazmasaydın buraya, herkes öğrenecek şimdiAdam icraatlarını gizli yapıyor kardeşim vipler çoktan verildi
Atsanıza gerçekten bir tebrik edeyim sayın oyun başkanımıListeyi atarlar mort olursun
kime vıp2 verdınız.kendı partınızemı yada ıttıfak partılerınıze.öyleyse eger bundan bızene . ayrıca hadı sız ogrencılere vıp2 vs dagıtacaksnız ve bunun reklamını yapmayacaksınız. hayatta ınanmam. 300 uye oldu dıye foruma saldırdınız hemen beListeyi atarlar mort olursun
Yalnız adam belirtmiş parantez içinde okumayı geliştirmenin lazım kelime atliyorsunuz (Başkan olduğumda adıma tanımlanacak VİP-3 ün yanına 4 tane VİP-3 ve 10 tane VİP -2 ekleyerek(Toplamda 5 adet VİP-3 10 tane VİP-2 olacak şekilde)bunu çekiliş ile Zafer İttifakı bünyesinde bulunan partilerimizin üyelerine verilecek.(Gerekli imkanlar o zaman sağlanıp gerekli koşullar açıklanacak)Şşş gizliyse yazmasaydın buraya, herkes öğrenecek şimdi
Bekliyoruz o zamanı teşekkürler bbYalnız adam belirtmiş parantez içinde okumayı geliştirmenin lazım kelime atliyorsunuz (Başkan olduğumda adıma tanımlanacak VİP-3 ün yanına 4 tane VİP-3 ve 10 tane VİP -2 ekleyerek(Toplamda 5 adet VİP-3 10 tane VİP-2 olacak şekilde)bunu çekiliş ile Zafer İttifakı bünyesinde bulunan partilerimizin üyelerine verilecek.(Gerekli imkanlar o zaman sağlanıp gerekli koşullar açıklanacak)
kardesım bunu bızde kendı partımızde zaten yapıyoruz.onemlı olan genel bır projenız oldumu bu konuda.olduysa nerede. ayrıca sen kımsın kaan neden acıklama yapmıyor.Yalnız adam belirtmiş parantez içinde okumayı geliştirmenin lazım kelime atliyorsunuz (Başkan olduğumda adıma tanımlanacak VİP-3 ün yanına 4 tane VİP-3 ve 10 tane VİP -2 ekleyerek(Toplamda 5 adet VİP-3 10 tane VİP-2 olacak şekilde)bunu çekiliş ile Zafer İttifakı bünyesinde bulunan partilerimizin üyelerine verilecek.(Gerekli imkanlar o zaman sağlanıp gerekli koşullar açıklanacak)
Hadi söyle partinizde kaç vipsiz varkardesım bunu bızde kendı partımızde zaten yapıyoruz.onemlı olan genel bır projenız oldumu bu konuda.olduysa nerede. ayrıca sen kımsın kaan neden acıklama yapmıyor.
nbcan vıp mı verıcennHadi söyle partinizde kaç vipsiz var
He ben verecemnbcan vıp mı verıcenn
aman karşim sızın vıp ınız sızde kalsın. bızım kımseye ıhtıycamız yok. Altınok ailesi kendı basının caresıne bakarHe ben verecem
Forum senin forumun mu hayirdir? Oyun kurallari icerisinde istedigim basligi acabilirim, bu baslik ve postum da forum ve oyun kurallarina gayet uygun bir post. Sen de partinle alakali bisey oldugunda hemen saldirdin demek yerine post acabilirsin, kimin saldiran oldugunu goruyoruz, posta direk usustunuz ve mevzu cikartmaktan baska bir sey yapmiyorsunuz.kime vıp2 verdınız.kendı partınızemı yada ıttıfak partılerınıze.öyleyse eger bundan bızene . ayrıca hadı sız ogrencılere vıp2 vs dagıtacaksnız ve bunun reklamını yapmayacaksınız. hayatta ınanmam. 300 uye oldu dıye foruma saldırdınız hemen be
Vip verilenler ve vip disinda oyun parasiyla da destek olunanlar kendilerini biliyorlar ve aidiyetlerini gosteriyorlar. "Burada kimsenin adini paylasip da gariban ogrenci 50 liralik vip aldik yazik" gibi dogrudan kisisel olarak gostermek dogru bir davranis sekli degil.kime vıp2 verdınız.kendı partınızemı yada ıttıfak partılerınıze.öyleyse eger bundan bızene . ayrıca hadı sız ogrencılere vıp2 vs dagıtacaksnız ve bunun reklamını yapmayacaksınız. hayatta ınanmam. 300 uye oldu dıye foruma saldırdınız hemen be
seyı unuttun kral.Forum senin forumun mu hayirdir? Oyun kurallari icerisinde istedigim basligi acabilirim, bu baslik ve postum da forum ve oyun kurallarina gayet uygun bir post. Sen de partinle alakali bisey oldugunda hemen saldirdin demek yerine post acabilirsin, kimin saldiran oldugunu goruyoruz, posta direk usustunuz ve mevzu cikartmaktan baska bir sey yapmiyorsunuz.
Tum zafer ittifaki partilerinin temsilcileri vaatler yerine geldi diyor. Siz neyin derdine dustunuz, kazanmak da kaybetmek de var.
Yonetimden konu kilit talep ediyorum.
isim paylasın dedıkmı bak bakım.iyi oku iyi anla. verdıgınız vaatler kendınıze sadece onu dıyorum.Vip verilenler ve vip disinda oyun parasiyla da destek olunanlar kendilerini biliyorlar ve aidiyetlerini gosteriyorlar. "Burada kimsenin adini paylasip da gariban ogrenci 50 liralik vip aldik yazik" gibi dogrudan kisisel olarak gostermek dogru bir davranis sekli degil.
Herkesin eline emeğine sağlık daha da ileriye doğruAn itibariyle partimiz, ailemiz, yuvamız 300 kişiye ulaşmıştır ve aynı zamanda şuan oyunda en kalabalık parti konumundadır. Bize inanan, bizimle yürümeye karar veren tüm dostlara selam olsun. Hep beraber başaracağız, bize inanan ve bizimle yürüyen kimsenin boynunu eğdirmeyeceğiz. 40. dönemde hedef iktidar.
YAŞASIN YENİDEN DOĞUŞ PARTİSİ
-Yeniden Doğuş Partisi Parti Sözcüsü Ardilla
Saygisiz usluplerinize daha fazla cevap vermeyecegim. Baskanonline kullanicilari secimini yapti, iradeye saygi duyulmasini beklerdim. Biz kaybetseydik guzelce tebrik eder eksiklerimizi arkadaslarimizla ekibimizle aramizda konusur kendimizi gelistirmeye calisirdik. Biraz daha olgunlasin lutfen.isim paylasın dedıkmı bak bakım.iyi oku iyi anla. verdıgınız vaatler kendınıze sadece onu dıyorum.
ardılla
yenıden dogus partı sozcusu