Kanka partiden partiye zıplıyorsun ne olduğun belli değil adamlar susmuş sen hala kafa ütülüyorsunYa ya boş boş işinz güçsüz boş boş konusmak icrati. Görəlim yeter konuştunuz Bir. Seçimdede. Konsun artık
Kanka partiden partiye zıplıyorsun ne olduğun belli değil adamlar susmuş sen hala kafa ütülüyorsunYa ya boş boş işinz güçsüz boş boş konusmak icrati. Görəlim yeter konuştunuz Bir. Seçimdede. Konsun artık
“Benim nerede olduğum kafana takılacağına sen önce kendi ağırlığını koy da bir yerde adam yerine konuşsunlar.Kanka partiden partiye zıplıyorsun ne olduğun belli değil adamlar susmuş sen hala kafa ütülüyorsun
Chatgpt ye mi yazdırdın qwrqszxjdgfs“Benim nerede olduğum kafana takılacağına sen önce kendi ağırlığını koy da bir yerde adam yerine konuşsunlar.
Biraz İnsan ol insan gərəksiz insanları savunarak seviyeni düşüyorsun zaten seviye Yok.Chatgpt ye mi yazdırdın qwrqszxjdgfs
Kendi ile bu kadar çelişeni de ilk defa gördüm aynen kral saman altından su yürüt böyleHayda ağlayın Altın ok Bozok itifak kanamaya hazir Sizde bos bos laqa luqa yaptin cavap vermicem size çünki mən səviyyəsiz insanlara cavab vermirem
Bura siyasət aparmaq. Yeridə boş boş danışmaq yeri deyil
Haydı sen git bence takma ya böyle konularin kafana bünyen kaldırmazKendi ile bu kadar çelişeni de ilk defa gördüm aynen kral saman altından su yürüt böyle
Tm knk kesin verirsinizBen en net cevabımı sandıkta vereceğim
KURTULUŞ İTTİFAKI
zamanla anlayacaksınız nasıl hak yediğiniziTm knk kesin verirsinizsandıkta görüşeceğiz ajan efendi.
Kesin kanıtlar olmasa yönetim seni atmazdı merak etme açığa çıktın diye kıvranıyorsun şuan benceDeğ
zamanla anlayacaksınız nasıl hak yediğinizi