Parti değiştirdiğim için tehdit edilerek alçakça görevimden alındım Parti adına karar veren Genel Başkanı antlaşma yoluyla Beni Bu koltuğa getirmişti 30 Parti üyesinin desteğini alarak bunu yapmıştı şimdi 30 kişi içinden yarısının çoğunluğunu hoş karşılamazdı veya da İstemezdi sadece Samet Ünal istedi diye görevinden alındım Tabii genelkurmay başkanının başka sebebi varsa bunu bilemem kendisi beni görevden almakla tehdit etti şu an Ordu içinde full altın ok Partisi bulunmakta. Ordu dediğimiz şey Altınok partisinin özel mülkiyeti bunun için bir darbe kaçınılmaz şu an Altınok Partisi bütün gücü elinde tutuyor bu durdurulmalıdır Altınok partisini bertaraf etmek için güçlü bir ittifak kurulmalıdır ben sizlere Tehlikenin haberini veriyorum Ordu Onların elinde bugün onların tarafını tutmadım diye bizi görevimizden alanlar yarın kendi tarafını tutmayan herkese farklı şeyler yapabilirler Demokrasiyi hiçe sayarak darbe Yaptıkları zaman oyun altın Oktan ibaret olacak bunun derhal durdurulması gerekmektedir.