Partimize bekleriz 

Birdaha olmasınŞaka bu arada alınma
Serbestbizde burada gülek o zman gkjldglkdg
Gülmek iyidir gülün gülün dkdkdkbizde burada gülek o zman gkjldglkdg
MAGARSUS Bey, rekabeti sağlamak için kendi partisini kurduAlkılıç başka olay. Alemde tek
Asıl oyuna yön veren Cengiz değil efe başka da bir şey demiyorum. 2 aya bir bizim taraf güçlü olunca altın oku bölüp parti kuruyoMAGARSUS Bey, rekabeti sağlamak için kendi partisini kurdu
Olsun olsun, en azından rekabete koşuyor. Yarın bir gün bağımsızlarla ittifak kurup karşımıza geçerse şaşmaAsıl oyuna yön veren Cengiz değil efe başka da bir şey demiyorum. 2 aya bir bizim taraf güçlü olunca altın oku bölüp parti kuruyo![]()
2-3 istavrit kılçığı ayıklayıp şamar atıp gelecem geneAsıl oyuna yön veren Cengiz değil efe başka da bir şey demiyorum. 2 aya bir bizim taraf güçlü olunca altın oku bölüp parti kuruyo![]()
Sağladıktan sonra ne alıp kaçacak sorsana biMAGARSUS Bey, rekabeti sağlamak için kendi partisini kurdu
Kendinizle karıştırdınız GalibaSağladıktan sonra ne alıp kaçacak sorsana bi![]()
#EfeyalnizdeğildirSağladıktan sonra ne alıp kaçacak sorsana bi![]()
salıncakta sallanmak dünyanın en güzel eylemlerinden birisidir her seferinde baş döndürür bende bunların başını döndürdüm sal ömerKendinizle karıştırdınız Galiba
Yok ben böyle şeyler yapmam huyum değilKendinizle karıştırdınız Galiba
Fazla döndürmüşsün kim dost kim düşman olduğunu bile unutmuşlarsalıncakta sallanmak dünyanın en güzel eylemlerinden birisidir her seferinde baş döndürür bende bunların başını döndürdüm sal ömer![]()
Önce size hakaret edip sonra forumda mağduru oynayan, ardından Yeşiltaş’ı alıp size hakaret edenlerle kol kola yürümeniz hiç şaşırtmadı unutmuşum sizin huyunuz buydu zatenYok ben böyle şeyler yapmam huyum değil
Böyle bir şey olmadı meseleyi öğrenmeden yazmayın.Önce size hakaret edip sonra forumda mağduru oynayan, ardından Yeşiltaş’ı alıp size hakaret edenlerle kol kola yürümeniz hiç şaşırtmadı unutmuşum sizin huyunuz buydu zaten![]()