MHP?Böyle bir şey olmadı meseleyi öğrenmeden yazmayın.
Ben hakaret etmedim edenlerle de yan yana gelmedim.
Mhpnin iki üyesi de halen aynı benim için
MHP?Böyle bir şey olmadı meseleyi öğrenmeden yazmayın.
Seviliyorsun abimAlkılıç başka olay. Alemde tek
Vay canına, ne büyük kahramansın öyle! Hakaret etmemiş, edenlerle bir arada olmamış, MHP üyelerinin kim olduğunu bile ezbere biliyormuş. Helal sana, dünya senin dürüstlüğünü kıskanır! Biz de hayranlıkla izliyoruz tabiiBöyle bir şey olmadı meseleyi öğrenmeden yazmayın.
İyi iyi izle bilmediğin şeyler hakkında da yorum yapmaVay canına, ne büyük kahramansın öyle! Hakaret etmemiş, edenlerle bir arada olmamış, MHP üyelerinin kim olduğunu bile ezbere biliyormuş. Helal sana, dünya senin dürüstlüğünü kıskanır! Biz de hayranlıkla izliyoruz tabii![]()
Konuşmadan önce biraz düşünmeyi öğren yoksa sadece gürültü yapıyorsunİyi iyi izle bilmediğin şeyler hakkında da yorum yapma
İşin ne dinleKonuşmadan önce biraz düşünmeyi öğren yoksa sadece gürültü yapıyorsun
senin işin bu kadar boş boş laf mı üretmek acabaİşin ne dinle
NolcakEylül ayını bekleyiniz
Yoksa 12 Eylül darbesi mi geliyor da bizim haberimiz yok Heyecan dorukta hazırlıklar tamam mıEylül ayını bekleyiniz
Yok eylül ayında kırmızı 5 tl olucakmışYoksa 12 Eylül darbesi mi geliyor da bizim haberimiz yok Heyecan dorukta hazırlıklar tamam mı![]()
Vay be, ekonomi değil resmen sihir yapılıyor! Kırmızı 5 TL olacaksa Eylül'e özel indirimli hayaller de başlıyordur herhaldeYok eylül ayında kırmızı 5 tl olucakmış
Koli de indirim varmıYok eylül ayında kırmızı 5 tl olucakmış
ne diyon aslan hadi ben adanadayım 55 derece bugün sen nerde yaşıyon başına güneşmi geçti sıcaklıklar için söylüyorsundur umarım bunuEylül ayını bekleyiniz
bide eylülü bekleyiniz demiş hangi eylül söylememiş umarım 12 eylül şakası değildirne diyon aslan hadi ben adanadayım 55 derece bugün sen nerde yaşıyon başına güneşmi geçti sıcaklıklar için söylüyorsundur umarım bunu