Ağa bendede parladıtanesi 100 lira tabi bak gözlerim parladı
Ağa bendede parladıtanesi 100 lira tabi bak gözlerim parladı
Dinar veriyorsan geleyim 50 bin DinaraAyda 50 bin
Seni 11 de durduran nedir? Diğer konulara bakarsan, bu sayi eminim çoğalacaktır.Büşra gamzeye tam 11 tane dislike attim bu konuyu açandan allah razı olsun
Sen insaflı adammışsın, kendisi benim profilime girip çekilişler dahil her yorumuma beğenmedim atmışBüşra gamzeye tam 11 tane dislike attim bu konuyu açandan allah razı olsun
Ama kardeşim, sen de haketmişsindir. Ne yaptigin, ne dediğin hiç önemli değil yeterki karsisinda dur.Sen insaflı adammışsın, kendisi benim profilime girip çekilişler dahil her yorumuma beğenmedim atmış
Evet maalesef bu oyunun tek doğru insanı olan başkanımızın karşısında kim varsa o haksızdır, özür dilerim..Ama kardeşim, sen de haketmişsindir. Ne yaptigin, ne dediğin hiç önemli değil yeterki karsisinda dur.
Estafurullah. Ama bir daha olmasın. Çok kızıyor. JsjsjsEvet maalesef bu oyunun tek doğru insanı olan başkanımızın karşısında kim varsa o haksızdır, özür dilerim..
mor çatıya mı benziyoruz aşzçaçzçaçsçaçs@kafirya bir iki üye yok mu yaw demokrasi kuruluşmuydu neydi oraya gönderelim borcum olsun size sağlam iki arkadaş gönderirim sonra şimdilik sayımız az
Evet?mor çatıya mı benziyoruz aşzçaçzçaçsçaçs
değiliz Çağlar bey.
İlker diye biri yazdı siz böyle böyle yapmışsınız bana dram yaptı partiye çağırdı ben ne alaka dedi, bende dedim ki senin adın İlker ya İlk’den sonrasını okumamıştır bizim partidesin diye çağırmıştırEstafurullah. Ama bir daha olmasın. Çok kızıyor. Jsjsjs
Özür dileriz...değiliz Çağlar bey.
Seni 11 de durduran nedir? Diğer konulara bakarsan, bu sayi eminim çoğalacaktır.
Aynı şekilde bana da atmış denk geldikce atiyorum ben eski mesajları bulup dislike atıcak kadar değersiz değil vaktim ama sevaba girmek isterseniz telegramimi birakiyorum busra gamzeyi bi konuda görürseniz yazabilirsiniz @Ferhat157Sen insaflı adammışsın, kendisi benim profilime girip çekilişler dahil her yorumuma beğenmedim atmış
337 olucak sonu pardonAynı şekilde bana da atmış denk geldikce atiyorum ben eski mesajları bulup dislike atıcak kadar değersiz değil vaktim ama sevaba girmek isterseniz telegramimi birakiyorum busra gamzeyi bi konuda görürseniz yazabilirsiniz @Ferhat157
Aynı şekilde bana da atmış denk geldikce atiyorum ben eski mesajları bulup dislike atıcak kadar değersiz değil vaktim ama sevaba girmek isterseniz telegramimi birakiyorum busra gamzeyi bi konuda görürseniz yazabilirsiniz @Ferhat157