Altın Ok Ailesine Veda'm (1 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Kıymetli Altın Ok Ailesi,

Birlikte bir süredir güzel bir yol arkadaşlığı sürdürdüğüm Altın Ok ailesine bugün itibariyle veda etmiş bulunuyorum. Beni tanıyan dostlarım A D İ N'in benim için anlamını bildiği için zaten ayrılış nedenimi biliyorlar. Bilmeyen dostlarım için de bu mesajı yayınlamak istedim.

Birlikte yol yürüdüğümüz her an çok keyifliydi ve kalbimde yer edinecek dostlar. Bu süreçte elimden gelenin bir fazlasını vermek her zaman kendi hedefim oldu. Umarım benim sizlerden razı olduğum gibi sizler de benden razı olmuşsunuzdur.

Bu bir son değil daha büyük başarılara iki dost ittifak partisi olarak atacağımız başarıların nişanıdır.

Herşey için teşekkürler 🙏 ♥️ 🏹

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Biz senden razıyız kardeşim.Emeğin çok Emeklerin için şahsım ve partim adına teşekkür ederim. Yine dost ittifak çatısı altında Birlikte nice zaferlere.

Ömer.123

58. DÖNEM OYUN BAŞKANI
Vatandaş
Kankam biz senden razıyız emeğin çok hakkını helal et benden yanada helal olsun 🫶🏻

Birlikte bir süredir güzel bir yol arkadaşlığı sürdürdüğüm Altın Ok ailesine bugün itibariyle veda etmiş bulunuyorum. Beni tanıyan dostlarım A D İ N'in benim için anlamını bildiği için zaten ayrılış nedenimi biliyorlar. Bilmeyen dostlarım için de bu mesajı yayınlamak istedim.

Birlikte yol yürüdüğümüz her an çok keyifliydi ve kalbimde yer edinecek dostlar. Bu süreçte elimden gelenin bir fazlasını vermek her zaman kendi hedefim oldu. Umarım benim sizlerden razı olduğum gibi sizler de benden razı olmuşsunuzdur.

Bu bir son değil daha büyük başarılara iki dost ittifak partisi olarak atacağımız başarıların nişanıdır.

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş

Vayy be Bekir kaptan. Buraya kadarmış be. Şaka maka seviliyorsun kaptan Hakkımız varsa helal et bizim hakkımız helaldir.