Aplam doğru söylüyor sonra kendini birşey sanmasınAy gitmiş insanın arkasından konuşmayın ya . Gittim hala hakkımda konuşuluyor der kendini yüceltmeye falan kalkar![]()

Aplam doğru söylüyor sonra kendini birşey sanmasınAy gitmiş insanın arkasından konuşmayın ya . Gittim hala hakkımda konuşuluyor der kendini yüceltmeye falan kalkar![]()
Ben teşekkür ederim Sayın Altın ok medya. Tarafsız ve bağımsız olmanız bize marjinal güç katıyor. Emeklerinize sağlık.Çok Güzel ve Değerli bir Röportajdı. Değerli bilgiler verdiği için ve aynı zamanda bu Röportaja katıldığı için @Kadir Aydın a Teşekkürü bir borç biliriz.
Ama please ben aplam kelimesinden hoşlanmıyorum çirkin şeyler oluşuyor aklımda o yüzden sadece kadirsuya özel izin var sdjsdjsskAplam doğru söylüyor sonra kendini birşey sanmasın![]()
Ben burdayım kardeşim ben yardımcı olayım sizinkilerde iletişim adreslerim var derdiniz şov yapmak değilse özele geçelim he yok abi biz biraz şov yapalım diyorsanız gülerek izliyorum sirkiniz güzel haddinizi aşmadan yapın kardeşim. İyi oyunlarÇok ama bazıları banlanmasaydı iyiydi